Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bih

Bjelovarčani zbog pljačke Kineza uhićeni u Bosanskoj Gradiški

bosanska policija
Pixsell
15.05.2012.
u 16:51

Policija je u banjalučkom hostelu u kojem su Hrvati boravili pronašla ukradeni novac

Policija je uhitila petero hrvatskih državljana iz Bjelovara zbog sumnje da su opljačkali Kineza u Bosanskoj Gradiški, prenose Nezavisne novine. Uhićenici Marko (29) i Vera (30) Matić, Marko Nikolovski (25), Romina (23) i Dragan (22) Đorđević navodno su jučer opljačkali kuću u kojoj Kinezi žive kao podstanari.

Policija je nakon uhićenja pretražila banjalučki hostel Monako u kojemu su uhićenici boravili te u njima pronašla ukradeni novac – više od 7000 konvertibilnih maraka, 2693 eura, 2455 juana, više od tisuću kuna, manji iznos švicarskih franaka i zlatni nakit. Uhićenici se trenutačno nalaze na kriminalističkoj obradi u Bosanskoj Gradiški.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
16:44 18.05.2012.

kad ih uhvate u kradji onda su hrvatski drzavljani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije