Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNO VALENTINOVO

Srcendaš Nataši i Ivanu Čurkoviću upiknuo put u Veneciju

Valwentinovo,radio,nagradan igra,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
14.02.2014.
u 12:59

Među 15 primamljivih nagrada bile su i ljubavni buket, kompleti donjeg rublja, wellness paket

Izvlačenjem nagrada u Radio Tereziji održano finale zanimljive nagradne igre povodom Dana zaljubljenih. Naime, podsjetimo hodajuće srce ili popularni Srcendaš uoči Valentinova je nekoliko dana bio
velika atrakcija za zaljubljene Bjelovarčane na gradskom korzu, a kada je sa voditeljicom Marinom Lalić provodio zanimljivu akciju, na način da su zajedno zaustavljali sugrađane i nudili im da se upišu u ljubavno srce.

Na današnjem izvlačenju dobitnika, među 72 prijavljena para (koji su dobiveni također na zanimljiv način kada je Marina zavrtjela Srcendaša zavezanih očiju, a koji je strelicu za pikado zabadao u veliko srce, odnosno imena prijavljenih parova i na taj način dodjeljivao nagrade), najsretniji su bili supružnici Nataša i Ivan Čurković, osvojivši glavnu nagradu put za dvoje u Veneciju.

No, međutim među 15 nagrada Radio Terezija je osigurala inekolicinu zanimljivih poput donjeg rublja za nju i njega koji su osvojili Snježana i Damir Mirosavljević, ljubavni buket je pripao Iveti i Ivici Vranjiću, dok će u wellness paketu uživati Andrea i Marko Markešić.

>>Hodajuće srce atrakcija za zaljubljene Bjelovarčane!
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije