Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalio pa divljao
Povratak na članak

Filmska potjera po Zagrebu i Zagorju, bjegunac sletio s ceste

Sve je započelo u utorak oko 3.30 sati zahvaljujući dojavi stanara Livadićeve ulice koji su najprije čuli, a potom i vidjeli muškarca kako provaljuje u trgovinu 'Ines'...

Komentari 3

LI
liliZG
13:37 21.11.2017.

"provalnik se spojio na autocestu"...spojio.....hahahahaha... baš me zanima kako se to spojio, znači stao je naplatnoj kućici uzeo karticu , spojio se na A2 i krenuo dalje voziti , .. da li je tu vama išta logično???

VL
PS
Psyho000
15:36 21.11.2017.

Prema neslužbenim informacijama policajci su cijelo vrijeme bili "na repu" provalniku ali ga se nisu usudili zaustaviti "kako ne bi ugrozili građane" kako su vozili po svetom duhu i bijeniku sami sebe su ugrozili. 10+ policijskih auta je ganjalo mercedesdes sa probusenom zadnjom gumom i tako je dospio do autoceste.. Dobre neke gume

VL
Avatar Drago2603
Drago2603
16:07 21.11.2017.

Daj nam objasnite kako se to spaja sa autocestom i kako su mu bili na rapu kojoj vrsti životinje pripada uhićeni !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.