Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO NOVINARE

Bizarne tvrdnje Putinova glasnogovornika: Rusija nakon aneksije priznala da ne zna gdje su joj 'zapadne' granice

05.10.2022.
u 06:30

Moskva nije sigurna je li pripojila cijele ukrajinske regije ili samo teritorij koji kontrolira, a na bojište šalje ‘nuklearni vlak’

Komentara 36

KO
koraknaprijed
06:41 05.10.2022.

Logično da ne zna,svaki dan manja i manja,memogu crtati karte brzinom kojom Ukrajinci napreduju.

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
07:49 05.10.2022.

zna on jako dobro gdje su granice, utvrđene su potpisivanjem „Velikog ugovora” 1997. između rusije i Ukrajine čime je moskva priznala ukrajinske granice, uključujući i poluotok Krim! ako su rusi zaboravili ili ne znaju gdje su točno te granice, ukr.oružanee snage upravo ih podjsećaju gdje je to i pokazuju im kamo se trebaju povući s ukr.teritorija tako da sve fino funkcionira na terenu , a kasnije će rusija ispraviti ove administrativne pogreške od petka kojima je greškom sebi pripisala dio ukr.teritorija!

Avatar Musashi
Musashi
07:43 05.10.2022.

Anektirao je i dvije države koje je priznao u oči napada na Ukrajinu, dakle sve je bilo farsa, pravi cilj je bio okupacija Ukrajine još od 2014. U stvari je to priznanje bilo u svrhu zavaravanja, da se stekne dojam da će sa angažiranim snagama odsjeći samo te dvije regije, a onda krenuti na cijelu Ukrajinu, kako je i išlo. Kada se je osvajanje cijele Ukrajine izjalovilo onda je reducirao plan na osvajanje čim više sa juga, kako se je i to izjalovilo i kada su krenule ukrajinske protuofenzive onda brže bolje opet reducira osvajački apetit, s time da ga brže bolje reducira na dosegnuto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?