Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA PUŠKA?!
Povratak na članak

Kip Mihaila Kalašnjikova morao biti izmijenjen zbog bizarne greške

"Provjerili smo informacije o pogrešci. Potvrđeno je, a kipar Salavat Ščerbakov je priznao pogrešku"

Komentari 8

FJ
franz joseph
00:51 23.09.2017.

Nije to pogreška, Kalašnjikov i je nastao na osnovu te njemačke puške, a kojeg su vjerovatno izradili njemački inženjeri zarobljeni 1945., a ovaj lik Kalašnjikov ni kriv ni dužan morao biti izumitelj.

VL
DU
Deleted user
09:15 23.09.2017.

HA.HAHAHAHAH, Ruski izumitelj ? Pa stg44 i treba biti u sklopu spomenika jer je ak44 napravljen upravo iz tog Njemackog izuma. Zapravo, kada su rusi ista izumili, zemlja od stotina milijuna a nemaju doprinos svijetu u nicemu, osim u izvozu nemira ...

VL
DU
Deleted user
08:43 23.09.2017.

"Kalašnjikov kulturni brad Rusije" Jadna im majka,ako im je to oružje kultura.Sutra će drug Kim proglasiti H bombu kulturom Sj.KorejeA koliko je nevinih ljudi pobijeno s ruskim kulturnim brendom.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
08:35 23.09.2017.

Kalašnjikov je bil nepismeni pastir al s črlenom partijskom knjižicom. Cijeli tim njemačkih inženjera koji su konstruirali izmed ostalog i tu pušku (StG 44) poslije rata su bili v zarobljeništvu dugi niz let. On im je bil čuvar zadužen za nadgledanje....i prek noći postal inženjer i konstruktor >;-)) Nije kipar zapraf ništ pogriješil.

VL
NA
navijala
08:53 23.09.2017.

Rusi su narod koji ima svoju drzavu,svoj ponos,neizmjernu ljubav prema majcici Rusiji,a oni koji ih zele omalovaziti su neznalice. Koliko je Rusa ikad izdalo svoju domovinu,mogli bi se kroz citavu povijest na prste izbrojiti,a kod nas,na garnizone samo u zadnjem ratu,a i dan danas. Rusi imaju jako potencijalnu tehnologiju,dosta jednostavnu i ucinkovitu,bez puno sminke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.