Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao pa dio vratio

Bizarna krađa iznenadila međimurske vatrogasce: Ne ide nam u glavu tko bi to napravio

vatrogasni dom u Nedelišću
Foto: Google Maps
07.11.2018.
u 17:47

Nepoznati lopov ukrao je s prozora vatrogasnog doma u Nedelišću tegle s cvijećem, no posude je vratio, ali su bile prazne

Da je na meti lopova doslovno sve dokaz je i bizarna krađa u Nedelišću kod Čakovca gdje je nepoznati kradljivac odnio petnaestak tegli s cvijećem.

Tegle s pelargonijama krasile su vatrogasni dom s ulične strane, a stajale su ispod prozora na klupčicama, piše medjimurje.hr.

Cvijeće se očito nekome toliko svidjelo da ga je ukrao, no bizarnoj krađi tu nije kraj. Naime, tegle su vraćene, ali bile su potpuno prazne.

– Ne ide nam u glavu tko bi to napravio. Razgovarao sam s kolegama i nitko nema pojma tko bi uzeo tegle. Vratio ih je prazne, bez cvijeća, a potom uzeo još nekoliko tegli; one još nisu vraćene – rekao je predsjednik DVD-a Zlatko Marciuš.

>> Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

Komentara 6

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
18:42 07.11.2018.

Beljak nije, on ne bi ništa vratio.

KR
Krotila
18:41 07.11.2018.

u međimurjU živi zaštićena manjina,a koja se ne može integrirati U hrvatsko društvo

IB
istina_boli
12:59 09.11.2018.

Nemojte okrivljivat cigane, oni to sigurno nisu napravili, jer oni nikad nista ne vracaju. To je uradila neka baka kojoj je bilo muka gledat zapusteno cvjece koje nikad nitko osim kise ne zaljeva. To me podsjeca na pirocanca, ciglom razbioo izlog zlatare i pokrao zlato . Uhvatili ga kad se vratio po ciglu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije