Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže pritvor za nasilnika

Bivšu partnericu vrijeđao, pa joj poslao fotografiju pištolja

Pištolj
Foto: Grgo Jelavic/Pixsell
29.04.2020.
u 16:37

S njom ima i dijete od tri godine, koje niti je redovito viđao, niti plaćao alimentaciju za njega

Zbog slanja uvredljivih i prijetećih poruka te zanemarivanja djeteta kazneno je prijavljen 27-godišnjak. Ispitan je na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, koje od suca istrage Županijskog suda traži da se 27-godišnjak smjesti iza rešetaka.

Sumnjiči ga se da je od rujna 2019. pa do travnja 2020. godine bivšoj izvanbračnoj supruzi slao uvredljive, a zatim i prijeteće poruke. On s tom ženom ima dijete od tri godine, a dijete nije redovito viđao niti je redovito plaćao alimentaciju za njega.

Nadalje, sumnja se i da je 9. travnja svojoj bivšoj partnerici uz uvredljive i prijeteće poruke poslao i fotografiju pištolja, što ju je užasnulo i preplašilo.

Komentara 1

JZ
jzadra17
19:39 29.04.2020.

hdzovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije