Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRELI SE NA SVADBI

Bivšoj predsjednici zasmetao Škorin poljubac u ruku. On tvrdi: To je čin pristojnosti, opet bih to ponovio

Foto: Josip Regovic/Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
23.08.2021.
u 19:28

Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed, poručio je Škoro

Saborski zastupnik Miroslav Škoro osvrnuo se danas na svom Facebook profilu na navode da je bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović ostala neugodno zatečena gestom i načinom na koji ju je pozdravio kada su se susreli za vikend. Poljubio joj je ruku te ustvrdio kako kako bi tako nešto ponovio jer je to, kako navodi, čin pristojnosti i način na koji se pozdravlja damu. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Žao mi je što gospođa Grabar Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojom gestom jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja. Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio.

Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed, poručio je Škoro.

Miroslav Škoro poljubio je ruku Kolindi Grabar-Kitarović ovog vikenda na svadbi sina HDZ-ova saborskog zastupnika Ante Deura.

Kako navodi Dnevnik.hr, bivša je predsjednica ostala neugodno zatečena Škorinom gestom, a odzdravila je iz pristojnosti.

Komentara 48

VA
vatreni24
21:26 23.08.2021.

I Juda je poljubio Isusa, tako to rade izdajnici, pokvarena bagra

Avatar horuk
horuk
21:26 23.08.2021.

Ja ti problema, ja ti dogadjaja, sto se mora napumpat do maksimuma. Svaka cast.

Avatar southman
southman
22:32 23.08.2021.

I Juda je ljubio Isusa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije