Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio zabranu približavanja

Bivšoj djevojci poslao više od 3000 poruka i poziva jer želi obnoviti vezu

Ilustracija
Pixabav
13.09.2021.
u 15:36

Dolazio je do njene kuće i pokušavao ući na silu. Čak se i skrivao u blizini kuće i pratio tko dolazi u nju

Zabranu približavanja na manje od 50 metara i bilo kakvog kontakta dobio je 37-godišnjak protiv kojeg je Državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo optužnicu zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja prema bivšoj djevojci.

Okrivljenika se tereti da je u srpnju i kolovozu 2021. godine u selu pokraj Varaždina učestalo mobitelom slao poruke i upućivao pozive svojoj bivšoj djevojci, tražeći da obnove vezu. Poslao joj je tako više od 3000 poruka i poziva! Dolazio je do njene kuće i pokušavao ući na silu. Čak se i skrivao u blizini kuće i pratio tko dolazi u nju.

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlje mjere opreza koje mu je izreklo Državno odvjetništvo -  zabrana približavanja oštećenici na udaljenost manju od pedeset metara i zabrana uspostavljanja bilo kakvog oblika kontakta s njom.

VIDEO Pandemija je iza njih: Nekoliko desetaka tisuća ljudi uživalo u koncertu u Danskoj!

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:51 13.09.2021.

3000 poruka? psihijatrijski slučaj. ma 3 su previše a kamoli 3000. ima ženskih ko salate, čemu opsjednutost osim ako niste za psihijatriju jedino ako je takav da ga nijedna ne želi pa misli da mora biti uporan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije