Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bivši urednik televizije i utemeljitelj najjačih novina u utrci za predsjednika BiH

Iz medija se često odlazi u politiku. Bivša premijerka RH J. Kosor i sadašnji premijer Srbije Vučić bili su novinari

Komentari 7

Avatar mili99
mili99
16:55 15.07.2014.

Ne zanima nas tko ce biti član predsjednistva ali on mora biti izabran glasovima Hrvata, a ne Muslimana kao do sada. Želimo da se Hrvatska ukljuci i zastiti svoje državljane u susjednoj državi,a ne da gleda kao nijemi promatrac. Naravno, ne moze se nista ocekivati od ove Vlade koje jnie briga za Hrvate u Hrvatskoj, a kamoli u BIH, ali uskoro dolazi smjena vlasti i od buduce Vlade to zahtijevam.

VL
CO
cope
07:14 18.07.2014.

Clanove predsjednistva biraju gradjani BIH,i meni ne moze nitko odrediti za koga cu ja da glasam.Zar mislite da ja kao Hrvat moram da glasam za Hrvata i nekoga za koga mislim da me krade vec dvdesetak godina.

VL
NV
Nijaz vukovije
13:13 15.07.2014.

Na pomolu je veliko iznenađenje kada je u pitanju bošnjački član Predsjedništva. Bivši rejs Cerić, ima za sobom Islamsku zajednicu koja nije nimalo zanemariva, a uz to uzme li se da su redovni glasači do sadašnjih partija SDA i Stranke brzog bogaćenja mislim na SBB. Svakako veli proj simpatizera ovih stranaka dat će glas bivšem rejsu, zbog instrukcija koje će uslijediti iz IZ BiH. Bakir Hadžiomerović je svakako najveće osvježenje na BiH političkoj sceni. Njegov pomalo avanturistički duh mogao bi se pretvoriti u pobjedu bez obzira kako na to gledaju njegovi protivnici. Većina glasača je neopredjeljena ovaj hoću reći nezainteresovana za zbivanja na sivoj BiH političkoj sceni jer odavno nije bilo neke nove političke figure. Uzimajući njegov otvoreni nastup i borbu protiv korupcije i kriminala s pravom može se nadati da će glas dobiti od svih poštenih i patriotskih orentisanih ljudi, koji se nisu opredjelili ni za jednu od stranaka. SDP mašinerija nije za potcjenit, to bi mu trebao biti dodatni imupuls i vjetar u leđa, ka tronu koje se zove troglavo predsjedništvo. Kebo je tu veliki aucajder poprilično je istrošen, a uz to ako se zna da je i oronulog zdravlja teško ko može vjerovati da bi se mogao dohvatiti trona. Radončić sa svojom strankom brzog bogaćenja je u stagnaciji, prije nego što se popeo na tron popularnost je opala prvo njegova pa potom i njegovog Dnevnog avaza koji jedva preživljava. Bakir onaj drugi ima realne šanse, jedino ako mu se ne raspe glasačko tijelo, jer do sada IZ upravo podržavala je njega. Željka Cvijanović ni sama nije sigurna u svoju pobjedu, jer prvo treba uvjeriti sebe pa tek onda one koji će joj dati svoj glas. Čović napokon za što je godinama sanjao, mogao bi da ostvari svoj san, ali tu ne treba potcjeniti ni Martina Raguža jednog jakog i zdravog političara čija karijera tek počinje.

VL
BO
Bosnjak
16:02 15.07.2014.

Hadziomerovic, Cvijanovic, Raguz bi se mogli zamisliti na tom tronu. Realno ! Svi poznaju strane jezike i mladi su. Mada eto sin Cvijanovicke radi u TelkomBH, kao navodno nista nije sporno :) A gore u textu za Radmanovica, da je bas obavljao svoj posao...hmhmhm...ne sjecam se niceg posebnog od njega. Meni se bar cinio kao neki simpatican"ciko", sta njega briga sto Madjarska nema more a ima ratnu mornaricu :) Sta on ima s tim svim :)

VL
Avatar Mangrov
Mangrov
18:54 15.07.2014.

Lopine iz HDZ -a se ne mogu dogovoriti o zajedničkom kandidatu za predsjednika . Zaboli ih za Hrvatskim narodom, oni kao i ovaj HDZ iz Hr. gledaju samo svoj interes i fotelju . Ne bi me čudilo da ona Komšićevaa "hrvatica" bude ponovno izabrana od strane Bošnjaka za hrvatskog člana predsjedništva . Kra- de zeovci su zlo i najveći neprijatelji Hrvatskog naroda , bez obzira s koje strane granice ...

VL
BR
brodarevac
14:35 15.07.2014.

Pitanje je da li bi Raguž mogao biti bolja opcija za većinu građana BiH zato što nije istrošen i nije još uvjek ogrezao u korupciji u kojoj Dragan Čović vješto pliva i gradi vile na sve strane. Biće to interesantno da li će Raguž biti legitimni predstavnik Hrvata i da opet Bošnjaci tu malo prste ne umješaju.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.