Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Petraeus
Povratak na članak

Bivši šef CIA-e: Putin je najveći dar koji je NATO dobio s istoka

Zbog njega je NATO dobio novi smisao, udahnut mu je novi život, ustvrdio je Petraeus

Komentari 30

ZV
Zvjerko
12:55 10.01.2019.

Ma ne brinem se ja za NATO. NATO je sam stvorio neprijatelja kada je Rusija bila slaba. Prvo neprijatelja u vidu Al-Qaide, a onda u vidu ISIS-a. Jačanje Rusije je posljedica dolaska NATO-a na ruske granice, a ne obratno. Zapad po običaju izvrće činjenice i laže.

VL
DU
Deleted user
13:08 10.01.2019.

Sa druge strane još veća istina je da je Putina stvorio zapad. On se nikada nebi mogao održati da je zapad iskreno i pošteno dao dogovoreno mjesto Rusiji u svjetskom poretku. Putin je uspio jer je Rusiju obranio od uništenja i poniženja zapada i njenih trečerazrednih pokvarenih kapitalista, to je apsolutna istina.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:17 10.01.2019.

Gruzija (oteli dvije pokrajine i pripojili ruskoj federaciji), Ukrajina (oteli Krim i Donbas, prvi pripojili ruskoj federaciji), Moldova (stvorili svoju paradržavu Pridnjestrovlje). Pametnom dosta.

VL
Avatar Adolf
Adolf
13:43 10.01.2019.

Lako je Amerikancima potpirivati napetosti, ratovi se odvijaju izvan njihovog teritorija.

VL
5S
505.scrtom
15:40 10.01.2019.

Petreus, tipični primitivni odgovor amera.Da bi opravdali ratove u svijetu moraju logično imati ili stvoriti jakog protivnika neprijatelja, jer da su bez konkurencije ne bi imali što raditi.

VL
DO
domxerex
13:42 10.01.2019.

To vam je upravo kao i ustaše i partizani kod nas. Zato antifašisti kod nas izmišljaju ustaše da bi imali smisao postojanja i razlog zašto uzimati novce iz proračuna. Bez ustaša nitko ne treba antifašiste. Zato antifašisti plačaju srbima iz RS da oblače unajmljene kostima ustaša iz HNK i pojavljuju se u javnosti. Pitajte naše vrle ljevičarske novinare zašto ne objave imena uhapšenih u u uniformama. Većina pohapšenih na Thompsonovim koncertima su srbi, već se i Vučić žalio da u hrvatskoj na njegovim koncertima hapse srbe (ne zna jadan zašto). Onaj jedan jedini objavljeni na Bleiburgu je bio hrvat a što je sa ostlih 10 (zna se da austrijska policija tada konačno pohapsila te "ljude u crnom")? Zna se da je Mesić plaćao pokojnom Schwartzu da se pojavljuje i postrojava sa svojim ljudima. Čak je Schwartz svojedobno to priznao. Kao što NATO treba putina tako i naši samoproglašeni antifašisti trebaju ustaše. Ako ih nema treba ih izmisilti.

VL
LI
lipica
15:45 10.01.2019.

Ameri uvijek opravdavaju svoj cilj. Samo se neki od njih tesko ili nikako ostvaruju kad imaju jakog protivnika.

VL
Avatar Foton
Foton
02:55 11.01.2019.

A zaboravili ste navesti da je Putin dobrano pomogao da se izabere Trump i da se dogodi Brexit. I Petreus ima pravo, do Ukraine nitko u USA nije smatrao Rusiju opasnom, sad su opet Enemy No 1, kao svojevremeno Sovjetski Savez. A znamo kako je to zavrsilo, nije se pametno s rogatim bosti.

VL
NR
Napred Rayo
17:35 10.01.2019.

Rusija i Sad neće nikada zaratiti jer bi se rat završio katastrofalno po čovečanstvo. Isto tako Amerika neće dozvoliti da Rusija propadne jer joj treba neko ko će igrati ulogu "velikog zlog vuka". Isto radi i Rusija a proizvodnja i prodaja naoružanja je u stalnom porastu. Što bi rekao Bora Đorđević :"Veliki uporno zezaju male...."

VL
DU
Deleted user
18:00 10.01.2019.

joj sto je ovaj pametan, znaci zbog putina su razrusili irak,libiju ,siriju a sad idu na iran ,sve zbog putina,cudo jedno

VL
TO
Toni70
23:47 10.01.2019.

Bivši šef CIA-e: Putin je najveći dar koji je NATO dobio s istoka,, Trump ga je skužio da je bolestan i da nema sa realnošću ništa više pa ga se riješio . Naravno bio je toliko pošten pa nije rekao dajte ga spremite i liječite jer je stari prolupao totalno !!!

VL
DU
Deleted user
13:28 10.01.2019.

Ima jedan dokumentarac na YouTube koji razotkriva da je Putin zapravo CIA-evac.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
12:39 10.01.2019.

Puna podrška Rusiji i snažnom Putinu. Da nije bilo ruske intervencije u Siriji što bi danas imali !? Rusija je pokazala zube i drago mi je zbog toga. Ipak je bolji bipolaran svijet, na žalost, to je realnost čovječanstva. Amerika se previše digla u drugoj polovici 20. stoljeća, očito u namjeri da naplati svoj angažman u 2. Svjetskom ratu. Amerikanci u jednoj državi traže dlaku u jajetu, a u drugoj podupiru zločinca - mesara - diktatora. SAD i Nato su zlo čovječanstva, neusporedivo u odnosu na Rusiju.

VL
Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
12:33 10.01.2019.

matedomoljub, a ta agresija je gdje, osim u tvojoj glavi.

VL
Avatar navijač
navijač
12:46 10.01.2019.

Bivši SSSR je bio daleko moćniji od današnje Rusije , pa je prošao tako kako je prošao, sa SAD se ne može nitko utrkivati zbog Petro Dolara i ratnog stroja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.