Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezavisna lista

Bivši SDP-ovci: U Vukovaru je puno više igara od kruha

martin nikolić
Branimir Bradarić/VLM
21.01.2013.
u 15:08

Lista za Vukovar bit će sastavljena od Hrvata ali i svih drugih pripadnika nacionalnih manjina

Skupina nekadašnjih vukovarskih SDP-ovaca, koji su izbačeni iz stranke ili su sami istupili, kao i oni protiv kojih se vodi stranački postupak na predstojeće lokalne izbore izlaze sa neovisnom listom pod nazivom Lista za Vukovar. Nositelj liste je Martin Nikolić, inače još uvijek županijski vijećnik SDP-a protiv kojega se trenutno vodi stranački stegovni postupak.

– Na izbore ćemo izaći sa listom koju će činiti građani prepoznatljivi po tome što su nešto učinili za Vukovar. Bit će tu inžinjera, profesora, gospodarstvenika ali i studenata, domaćica i radnika. Lista će biti sastavljena od Hrvata ali i svih drugih pripadnika nacionalnih manjina - rekao je Nikolić dodajući da još uvijek nisu odlučili hoće li na izborima imati i svog kandidata za gradonačelnika.

Novinarima se obratio i Vinko Erak, predjednik Kluba neovisnih vijećnika u Gradskom vijeću, koji je rekao da je Vukovaru danas masa problema ali da se o njima šuti.

– Iz dana u dan sve je veći broj nezaposlenih, mladi napuštaju grad, nema investicija i novih radnih mjesta. Nažalost, imamo danas puno više igara nego kruha za građane, rekao je Erak napominjući kako u Gradskom vijeću trenutno niti jedna politička stranka ne zastupa interese Vukovara i Vukovaraca. Najavljeno je da će se neovisna lista za Vukovar na izborima pojaviti samo u Vukovaru.

>> Pet članova SDP-a izbačeno, Sabo tvrdi da su ga pritiskali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije