Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSTOJE OZBILJNI RAZGOVORI'

Bivši SDP-ovac najavio kandidaturu za župana, a pregovara i o ulasku u Klub Mosta

žagar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
30.11.2016.
u 14:27

Ja ne mijenjam svoja načela, ja sam socijaldemokrat u duši. Isus mi je uzor, koji kaže da ako imaš 3 odijela, dva treba dati. Bitna mi je solidarnost i zaštita prava slabijih – kazao nam je Žagar.

Nezavisni zastupnik Tomislav Žagar, koji je prošli tjedan na iznenađenje kolega, napustio SDP, najavio je kandidaturu za župana Virovitičko-podravske županije, te poručio da očekuje podršku Mosta s kojim trenutno pregovara da pristupi njihovom Klubu zastupnika u Saboru.

- Postoje ozbiljni razgovori, ali još ništa nije konačno dogovoreno. Tražimo zajedničke teme i ideje, a jedna od prvih jeste da ću potpisati njihov zakonski prijedlog da se dužnosnicima ne dižu plaće u sklopu porezne reforme. Ono što mi se posebno sviđa kod Mosta jeste to što mi dopuštaju da budem nezavisni zastupnik, dakle, ako i dogovorimo suradnju, ne moram se priključiti Mostu – objasnio nam je Tomislav Žagar. Dodaje kako mu je to posebno bitno jer su ljudi u politici uvijek o nečemu ovisni.

- Ja ne mijenjam svoja načela, ja sam socijaldemokrat u duši. Isus mi je uzor, koji kaže da ako imaš 3 odijela, dva treba dati. Bitna mi je solidarnost i zaštita prava slabijih – kazao nam je Žagar.

>> 'Postajem nezavisni zastupnik, više se ne osjećam dobro kao član SDP-a'

Ključne riječi

Komentara 3

OV
ovrhovršitelj
15:39 30.11.2016.

to je moj covjek, on ima 15 t kuna placu a ja 2 k kuna penziju predlozit cu mu da to stavimo na hrpu i svakom ispadne 8,5 t kuna i ja zadovoljan a on ispada covjek od rijeci

BO
bobma
16:22 30.11.2016.

Stari trik. Tako se gradi krtičnjak pri vlasti. Sasvim je moguće da politički nezrela metkovska skupina prigrli navodnog disidenta. U ime Oca, Sina i Duha Svetoga.

KA
kajinx
19:26 30.11.2016.

Tomislav Žagar kaže, ne treba nama ni SDP ni Most, jedini spas je osnovati Hrvatsku Katoličku Stranku, pobjediti na izborima i preuzeti vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije