Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi svjedoci

Bivši ravnatelj policije svjedočit će protiv Sanadera, po punca ide policija

'21. 10. 2009., Zagreb - Vladimir Faber ulazi u zgradu Drzavnog Odvjetnistva Republike Hrvatske.  Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
Foto: 'Zeljko Hladika/Vecernji list'
02.12.2013.
u 11:22

Fabera na klupu za svjedoke poziva USKOK koji je to na današnjem ročištu predložio sudskom vijeću.

Na suđenju u aferi Fimi media svjedočit će i bivši ravnatelj policije Vladimir Faber.

Fabera na klupu za svjedoke poziva USKOK koji je to na današnjem ročištu predložio sudskom vijeću. Bivši ravnatelj policije trebao bi pobiti iskaz Davora Blaževića koji je radio kao Sanaderov šef osiguranja.

Faber je, naime, sam kontaktirao USKOK i rekao da ima saznanja o ulasku Mladena Barišića u Sanaderovu kuću u Kozarčevoj.

U Kozarčevoj je, naime, Barišić, tako tvrdi, Sanaderu predao vreće s novcem iz crnih stranačkih fondova.

Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović stavio je pak primjedbu na taj dokazni prijedlog jer je Faber smijenjen u vrijeme kad je Sanader još bio premijer.

Sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Ivane Čalić odlučilo je da se prijedlog usvaja te bi trebao svjedočiti 9. prosinca.

I Sanaderov punac "pozvan" je na raspravu, a dovest će ga policija.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar MK
MK
12:12 02.12.2013.

...hahaha - Faber od jednom ima saznaja koja do sad nije imao. ...ovo kao da je u Sjevernoj Koreji.

BO
booloo
13:43 02.12.2013.

Fabera na klupu za svjedoke poziva USKOK koji je to na današnjem ročištu predložio sudskom vijeću. ------------------------------------------------------------------------------- koristio ga je da bi glavašu napakirao. sad će dobiti što je drugima spremao.

LA
larala
17:28 02.12.2013.

sanaderov punac je koliko se dalo procitati u nekim ranijim clancima težak srcani bolesnik,( kardiomiopatija) te ima ugrađen pacemaker, uz to tu su i godine....ne daj bože da se nešto desi covjeku al, cisto ljudski me zanima tko ce snositi odgovornost, sutkinja, uskok, policija ili xy?....sve i da nemaju dovoljno dokaza protiv sanadera jel potrebno ugrožavati neciji život? jel smo kao država na to spali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije