Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljao u valpovu

Bivši policajac razbijao po lokalu, sletio s ceste i napao kolegu

leonardo valpovo
Marijan Sušenj/PIXSELL
22.11.2010.
u 11:34

Lakše je ozlijedio dvojicu zaposlenika kafića u Valpovu, a zatim vrijeđao policajce i jednog udario šakom u glavu.

VALPOVO - Umirovljeni policajac (38) iz Koške napao je i teleskopskom palicom izmlatio dvojicu djelatnika disco kluba Leonardo u Valpovu, potom demolirao lokal i uzeo 300 kuna te izašao. Bio je vidno alkoholiziran. Dogodilo se to u nedjelju oko 6.30 ujutro. Sjeo je zatim u svoj automobil, a zbog neprilagođene brzine sletio je u dovodni kanal između Valpova i Metlinaca. Kada su prometni policajci stigli na mjesto nesreće, najprije ih je verbalno napao, vrijeđao i omalovažavao, da bi na koncu 43-ogodišnjeg policajca šakom udario u glavu i lakše ga ozlijedio.

Policajci su svog bivšeg kolegu potom svladali, uhitili i odveli u postaju, gdje je odbio alkotestiranje.

Kasnijom pretragom njegova doma pronađeni su automatska puška sa sedam spremnika, pištolj kalibra 6,35 milimetara te 326 komada streljiva.

Priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku s kaznenom prijavom za razbojništvo, napad na službenu osobu, uništenje i oštećenje tuđe stvari te nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:35 22.11.2010.

Pa di ćeš na svoje.

ZJ
zjurko38
13:27 22.11.2010.

Budala!!!

MA
masc
13:58 22.11.2010.

Pa svoj svoga smije tući kolko hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije