Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.01.2016. u 14:59

Krimen poznatog pjevača bio je u tome što je 2003. kao zamjenik načelnika općine za naknadu za rad u Općinskom poglavarstvu uzeo nešto manje od 10 tisuća kuna i donirao ih vaterpolskom klubu Brodograditelj iz Betine

Oliver Jakovčev, bivši zamjenik načelnika općine Tisno, javnosti mnogo poznatiji kao dugogodišnji pjevač grupe Berekini, može napokon odahnuti u susretima s policajcima.

Neugodno mu je bilo, kaže za Slobodnu, kada bi ga zaustavila patrola i vidjela da USKOK protiv njega vodi postupak kao da je neki „veliki“ kriminalac. Da Jakovčev nije ni veliki ni mali kriminalac, potvrdio je Vrhovni sud odbivši optužbe USKOK-a protiv njega u procesu koji se već šest godina vodi na Županijskom sudu u Splitu.

Krimen poznatog pjevača bio je u tome što je 2003. kao zamjenik načelnika općine za naknadu za rad u Općinskom poglavarstvu uzeo nešto manje od 10 tisuća kuna i donirao ih vaterpolskom klubu Brodograditelj iz Betine. Zbog neobične transakcije Jakovčev je dobio uvjetnu kaznu koja je sada ukinuta, a zanimljivo je da Vrhovni sud u svom obrazloženju navodi da „do postupka protiv njega nikad nije ni trebalo doći“.

Jakovčev se nakon svega pita zašto su USKOK i suci uopće godinama vodili postupak i žali što nema novca za tužbu protiv države. A baš bi trebao tužiti tužitelje i naknadu proslijediti – vaterpolistima iz Betine. 

>> Valentićev poučak o ministrima kao potrošnoj robi 

>> Tko ne zna padeže, ne bi smio tražiti posao u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije