Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U EMISIJI UŽIVO

Bivši obavještajac zaprepastio voditelje: 'Ne zovite me više. Zovite ove izdajnike na čelu s Vučićem'

Foto: YouTube
1/2
27.12.2020.
u 23:13

Voditelj je gostima postavio pitanje postoji li opasnost od terorističkog napada. Tad je Nikić ušao verbalni sukob s Drecunom koji je za njegovo mišljenje rekao da su to - budalaštine.

Nesvakidašnji događaj dogodio se tijekom jutarnjeg programa beogradske televizije Pink koji su vodili Predrag Sarapa i Irena Jovanović. Naime, jedan od gostiju nazvao je srpskog predsjednika Aleksandra Vučića izdajnikom i napustio studio.

Riječ je o Slavku Nikiću, bivšem srpskom obavještajcu i pripadniku MUP-a koji je sudjelovao i u ratu na Kosovu. On je napisao nekoliko knjiga, među ostalima u njima veliča i Ratka Mladića, kao i knjige o trgovini organa na Kosovu, piše Nova.rs.

Tema emisije bila je radikalni islamizam na Kosovu, a u emisiji su uz Nikića gostovali Milovan Drecun te umirovljeni pukovnik Tomislav Đurin.

 

Voditelj je gostima postavio pitanje postoji li opasnost od terorističkog napada. Tad je Nikić ušao verbalni sukob s Drecunom koji je za njegovo mišljenje rekao da su to - budalaštine. 

Nikić vidno uzrujan počeo je vikati da se s njim ne može tako razgovarati, te se ustao i rekao: - Nikad više me nemojte zvati, zovite ove izdajnike na čelu s Aleksandrom Vučićem. 

Prilikom napuštanja studija, ponavljao je: -  Zovete u studio miševe koji lažu…

Nova.rs piše kako je ovaj događaj presedan za televiziju Pink koja u goste zove osobe koje podržavaju i istomišljenici su s vladajućom strankom.
 

Komentara 20

Avatar mrkyyy
mrkyyy
23:28 27.12.2020.

Ova vijest je bitna za Hrvatsku iz nekog razloga?

VA
valpovo
23:31 27.12.2020.

Nek se svadjaju bas mi je drago i to zbog Nezavisne Republike Kosovo.Zivjelo Kosovo.

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
23:32 27.12.2020.

mrkyyy: kada metne stranac na medijski lanac.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije