Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO U SABORU
Povratak na članak

Bivši novinar HRT-a Ilija Jandrić postao Lekin savjetnik za medije

Sabor već ima glasnogovornicu izabranu u prošlom mandatu na javnom natječaju. Bivša Lekina glasnogovornica preraspoređena je na radno mjesto voditeljice Odjela za medije

Komentari 5

Avatar airbizz
airbizz
10:21 17.02.2013.

zašto je potreban glasnogovornik?ovako će indirektno lagati i muljati građane.

VL
LI
Livi
17:12 15.02.2013.

Ja sto ovi iz Kukuriku koalicije otvaraju "produktivna" radna mjesta! Pitat se samo treba, tko ce sve zaraditi toliko novca i placati niskorisne aparacike. No jos uvijek se nije stekla kriticna masa nezadovoljnika, a nije se nasao ni voda koji bi poveo sve nezadovljne u jedan sveopci bunt.

VL
Avatar lojzek1
lojzek1
17:21 15.02.2013.

Ovim pokazuju kako se smanjuje nezaposlenost....

VL
MR
mrzimnerad
08:32 16.02.2013.

Sasvim jasno, Crveni Kmeri uhljebljuju stranačku vojsku i rodijake! Jesmo li bili u pravu kada nas je ne mali broj komentatora stavljao znak jednakosti između bivših i aktualnih? Razlika je jedino, ovi rasprodaju ono zadnje obiteljsko srebro Hrvatske i udaraju čavao u mrtvački sanduk u kojem je gospodarstvo države. Ovakvu, rekordno visoku stopu nezaposlenosti nije dosada uspjela proizvesti nijedna Vlada.

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:13 16.02.2013.

Važno je da su ukinuli državne tajnike i time uštedjeli u državnom aparatu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.