Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propucana Karlovčanka

Bivši je suprugu propucao u automobilu nakon svađe

Karlovac - Opca bolnica Karlovac
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
20.11.2016.
u 11:00

Navodno su se posvađali u automobilu Karlovčanke, a njezin bivši suprug zatim joj je propucao trbuh

Karlovačka policija potvrdila je da je 36-godišnjak osumnjičen da je propucao 32-godišnju Karlovčanku u petak kasno poslijepodne u Karlovcu. Kako smo već pisali, riječ je o njenom bivšem suprugu, s kojim se, navodno, posvađala i to u svom automobilu na parkiralištu u naselju Luščić, nakon čega je propucana u trbuh.

Sama se dovezla u obližnu karlovačku Opću bolnicu, a liječnici, kada su utvrdili kako je baš od pogotka vatrenim oružjem smrtno ugrožena, o svemu obavijestili policiju.

Njen bivši suprug bit će ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu zbog sumnji da je pokušao ubiti bivšu suprugu koja će, iako van životne opasnosti, još duže vrijeme biti na liječenju u bolnici.

ŽDO će nakon razgovora odlučiti hoće li i podignuti optužnicu protiv njega.

>> Uhićen bivši suprug žene koja se sama s propucanim trbuhom dovezla u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zambezi
14:12 20.11.2016.

ŽDO će odlučiti da li će podignut optužnicu? Ma neeetrebaju,mogli bi ga razljutit,pa kad se žena vrati iz bolnice,bi joj moge nekaj napravit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije