Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spaja kraj s krajem

Bivši igrač nije bio na ispitivanju jer ga šef trgovine nije pustio s posla

Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
22.11.2015.
u 06:30

Dinamo je 17. ožujka 2006. Real Sports Managementu prvo ispostavio račun za prvu ratu od 300.000 eura, uz opasku "preuzimanje 50 posto igračevih prava za igrača Davora Vugrinca".

Igrači čija se imena spominju u najnovijoj istrazi obavijesno su ispitani, no iskaze su davali kao građani, pa će svi još jednom biti ispitani kao svjedoci. Uglavnom su iskazivali da nisu imali pojma što se radi u njihovo ime. Zanimljivo je da su naknade za posredovanja plaćane i za igrače koji su bili slobodni. Jedan takav igrač bio je i Davor Vugrinec.

Dinamo je 17. ožujka 2006. Real Sports Managementu prvo ispostavio račun za prvu ratu od 300.000 eura, uz opasku "preuzimanje 50 posto igračevih prava za igrača Davora Vugrinca". Fiktivni račun za drugu ratu ispostavljen je 1. lipnja 2006., usprkos činjenici što prema ugovoru između Dinama i Vugrinca nije ugovorena podjela budućeg transfera.

Kako sada žive pojedini igrači na kojima je Mamić zaradio stotine tisuća eura svjedoči primjer jednog od njih koji nije mogao doći na ispitivanje jer ga šef trgovine u kojoj radi nije pustio.

>> Njegova dobra poznanica tvrdi da joj je pokazao teku s popisom dužnika koja je prepuna imena

Komentara 7

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:22 22.11.2015.

Pa to je normalno.... Liberalizam kojem se teži .... Sada kad ga imate , pita se zbog čega privatnik nije pustio nekog da ode dati izjavu ? A zbog čega ga bi pustio? Na plaća ga DORH ili USKOK, nego taj privatnik .

FC
fajter.coric
09:09 23.11.2015.

Zdravko Mamić je GLAVA HOBOTNICE ......

DU
Deleted user
08:43 22.11.2015.

Ni jedan igrač kojeg je Mamić prodao više nije radio kod privatnika kako kažete a i da jeste pa za koga bi trebao raditi , možda za partiju . Po ovomu se vidi da je optužnicu podigla "narodna vlast " u ime naroda uzeti svi bogatima i podjeliti sirotinji . Po šumama i gorama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije