Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bivši gradonačelnik, bivši predsjednik 
i bivši diplomat – zajedno do Neuma

Nakon što je reako da BiH nema uvjeta za ozbiljnije investicije Gelbard je pozvao na zaborav uvreda u Vukovaru, Srebrenici...

Komentari 27

PR
prajdali100
19:14 27.07.2017.

......i jos je mahao transkriptima i raznim dokumentima koji su izgleda njegova privatna prcija a ne npr. drzavna tajna.I nitko nista !!! Koliko samo ta kreatura cini stete drzavi Hrvatskoj ! Lijevi mediji sute.Nadlezni organi sute.ZASTO !!! Politika suti.U normalnoj drzavi odavno bi bio iza resetaka. Politicari sute

VL
PR
prajdali100
00:28 28.07.2017.

Lučiču minobacacke mine su pronađene, ali logicno je pitanje gdje su minobacaci !!!? Oni su negdje na sigurnom a streljivo je lako zanoviti.PS. mislim da to Mesica strasno sekira.Oka sklopiti ne moze.

VL
DU
Deleted user
19:11 27.07.2017.

Igggy, kad nemaš što pametnije reći jer o temi nemaš blage veze onda je poštenije šutjet. U protivnom se samo sramotiš. Palac gore za kolumnu!

VL
KA
kamenjar47
04:59 01.08.2017.

Svaka cast Dr. Lucicu. Mesic je kukavicko jaje ( udbasko / masonsko) ubacen u Hrvatski Politicki Korpus.

VL
JU
Jurica1050
23:09 27.07.2017.

Raspisao se ovaj partijski povjesničar i ratni žbir o svemu i svačemu . Umjesto da nam prepričava priču kako su Muslimani plaćali srpsko topništvo bolje da nam lijepo pojasni kako je tijekom rata funkcionirala srpska opskrba gorivom . Znao Lučić dobro tko je u Hercegovini zarađivao dok su srpske cisterne tamo bezbrižno točile naftu . Istovremeno na jednom drugom dijelu Bosne Hrvati su ratovali protiv onih kojima je Hercegovina pomagala u dostavu nafte !

VL
NE
Neonacionalist
03:33 28.07.2017.

Ja osobno smatram da hrvatski narod zaslužuje Mesića i da Mesić zaslužuje nas i da je on više nego itko drugi personifikacija ili paradigma ovog naroda , naravno ne mislim na cjelokupni hrvatski narod , možda čak ni na većinunu ali svakako na one koji upravljaju i drmaju ovom zemljom od 1945. do danas uz kratki time -out ili kako oni kažu mračne 90-sete pa je to za njih zapravo više bio black -out , ali onda im se upalilo svitlo 200. i ne prestaje da svijetli do danas prvo sa Račanom i Mesičem pa potom Sanaderom i Jospovičem , Milanovičem pa sve do danas sa briselskom zvezdom ( polužutom - polucrvenom ) Plenkijem . Ja sam još prije desetak godina a mogu sada i ponoviti jer i ne vidim da se išta bitno mjenja a to je ukratko da narod koji dvaput izabere jednog notornog Mesića zaslužuje da propadne i nije to samo ono eto zeznuli se ljudi , nisu znali , e nemoš se zeznuti dvaput ako si iole pametan i ako si iole zreo a hrvatski narod niti je politički zreo niti je nažalost pametan u prosjeku opet naglašavam ne svi ali naravnoi prosjek je tak koji prevladava.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
12:41 28.07.2017.

mesić ... rekao bi mesić bilo šta samo za uvlačenje bilo kome ko ima za ponuditi nešto ..hrane ..pića... bilo čega ..voli on teferič sa antifašističim štihom...više mu paše halal certifikat, a tek što voli Hanku Paldum...a jooooj seevdaahaa

VL
DI
Diesel
08:33 28.07.2017.

Procitao sam do pola i stao, jer ovakvih huskackih tekstova dugo nije bilo. Pogledaj niz svoju ulicu i pisi sto vidis, progledaj vec jednom covjece!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.