Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će kamo nakon jučerašnjih razrješenja
Povratak na članak

Bivši glavni ravnatelj HRT-a i njegov v. d. nasljednik bit će - prvi suradnici!

Novi v. d. glavnog ravnatelja HRT-a Josip Popovac na Prisavlju je od 1997. Najprije je bio producent Dramskog i Dječjeg programa, a potom je, uz tromjesečni staž glavnog producenta HTV-a, posljednjih mjesec dana još i zamjenjivao dojučerašnjeg ravnatelja HTV-a Blagu Markotu za njegovih ‘bolovanja’.

Komentari 11

CH
Changi
09:29 09.12.2009.

Koji kupleraj!

VL
Avatar Juki
Juki
09:59 09.12.2009.

bpz!! Tvoje rasprave se Römerom jednako su bedaste kao da blagajnicu u dučanu napadaš što ti obračunava PDV! Umjesto da ponavljaš gluposti kao papiga - informiraj se gdje i kako se donose zakoni.

VL
BR
brkica2
03:29 09.12.2009.

I ona s metlom treba dobiti nogu u tur.

VL
BP
bpz
13:57 09.12.2009.

Juki, komentar-savjet Vam je u redu. No, kako da utječemo na saborske zastupnike, nego preko članova Vijeća HRT-a, prigovorima HRT-u, preko (nevladinih) udruga građana(?), ako ih još ih ima u RH, i ovakvim komentarima. Taj način, ako ih netko pročita,, možemo utjecati (direktno i/ili indirektno) na javno mnijenje. A možda da osnujemo u Udrugu za ukidanje RTV PRETPLATE?

VL
GA
garderp
09:52 09.12.2009.

Ovo kao da je vrijeme Milke Planinc i Josipa Vrhovca.

VL
ST
starceda
07:57 09.12.2009.

Ovakva (samo po nazivu) HRT -Hrvatska televizija nije nam ni potrebna jer je najmanje javna i hrvatska tj.naša a mi je plaćamo.Takvo stanje je još od 2000-te kad je napravljena neviđena čistka kadrova i postala drugi YUTEL.Hrvatski narod ima pravo na svoju državnu televiziju koja će istinito, sadržajno i u duhu naše kulture,vjere i domoljublja i sl.promicati te vrijednosti a ne se udaljavati u jugonostalgičarska vremena komunističke diktature.Ako se HRT u stvarnosti ne demokratizira i postane javna državna televizija imamo pravo to zahtijevati a ne kao do sada dok oni sami ne padnu ili osiromaše. Ispraznili su blagajnu a priljeva novca kao zadnjih 10 debelih godina ( za direktore glavne urednike, i povlaštene voditelje , Latin,Stanković,Filipović i dr.) više nema.

VL
RE
recinešto
09:25 09.12.2009.

Poštovana autorice članka, hvala što sta nam obznanili nešto što se moglo i pretpostavljati. Ja vas pitam kao novinarku: kamo su završili svi smjenjeni direktori , predsjednici uprava i nadzornih odbora?! Samo su otišli na neko drugo, manje javno, a nimalo manje plaćeno (izmišljeno) mjesto. Time se plati njihova šutnja. Ipak oni svašta i o svakome (čitaj: političkom vrhu) znaju. Nazdravlje!!

VL
BP
bpz
09:29 09.12.2009.

Kako piše novinar „Vanji Sutliću se do mirovine zapravo ništa posebno u životu ne mijenja“, a bojim se da ni na HRT-u. Vidjet ćemo što će se desiti nakon izbora novog ravnatelja, pa i ostalih. No, ipak B R AA V O O O(!!!) jer je maknut jedan veliki Tiranin s Prisavlja, a i nekoliko sitnih vodonoša!!! Sada idemo ukidati i PRETPLATU!!! Kako sam već prije rekao, mogao je g.Bahtijari zatražiti da se prije rasprave Vijeća, s obzirom na to da je g.Popijač imenovan ministrom gospodarstva, izabere ne samo novi predsjednik, nego i novi ČLAN! Taj novi ČLAN mora biti građanin - patriota, tko će naš zahtjev u svezi ukidanja RTV PRETPLATE provesti u djelo. Ja sam još prije pet godina, kada je ukinut Treći program ukazao na veliku privilegiranost HRT-a. Tada sam ozbiljne rasprave imao s Jánosom Römerom, predstavnikom za odnose s javnošću. Iskazao sam mu svoje nezadovoljstvo sa povišenom pristojbom. U odgovoru Römer je napisao sljedeće: ˝Dopustite mi da Vas podsjetim da RTV pristojba nije direktno povezana s programom. Kao što je to propisao Zakon o HRT-u…, ona je naknada vlasnika radijskog i/ili televizijskog prijamnika kojom svi vlasnici prijamnika sudjeluju u financiranju hrvatskog javnog radiotelevizijskog servisa… Naime, HRT je hrvatski javni radiotelevizijski servis ...˝. Pa onda neka bude tako, ili nikako!!!

VL
PT
ptica2
09:31 09.12.2009.

Još jedana pobjeda Herceg bosne na tđem terenu

VL
BP
bpz
09:34 09.12.2009.

Moja isprika; novinarka... No, ipak B R A V O O O(!!!) jer je maknut jedan Tiranin s Prisavlja, a i nekoliko sitnih vodonoša!!! I sada idemo ukidati i PRETPLATU!!!

VL
Avatar jura-100
jura-100
09:48 09.12.2009.

koja smo mi tužna zemlja... i Balkan je za nas premija... Ovo što piše u tekstu je moguće još samo u nekim plemenskim zemljama u zabačenim dijelovima Afrike. A mi se furamo na Evropu... Treba nam još barem 200 godina da dostignemo elementarne civilizacijske norme. Strava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.