Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE

Bivši dekan niječe krivnju za malverzacije od 50 milijuna kuna

Dragan Badanjak
Jurica Galoić/24sata/PIXSELL
12.10.2013.
u 12:07

Osim njega optužena je i Udruga za razvoj prometnih znanosti, koja je također zanijekala krivnju

- Nisam kriv - kazao je Dragan Badanjak, bivši dekan zagrebačkog Fakulteta prometnih znanosti kojem je na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje zbog zloporabe položaja i ovlasti teške 50 milijuna kuna. Osim njega optužena je i Udruga za razvoj prometnih znanosti, koja je također zanijekala krivnju.

Bivšeg dekana Prometa tereti se za malverzacije oko zgrade u Kušlanovoj 2, odnosno da je omogućio Udruzi da stekne vlasništvo nad njom tijekom 2005. protivno Statutu fakulteta. Badanjak je inače široj javnosti poznat iz afera Indeks, a u dva postupka osuđen je na dvije i pol godine, odnosno 10 mjeseci zatvora.

>> Bivši dekan ‘poklonio’ udruzi cijelu zgradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije