Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chris Bryant

Bivši britanski ministar za Europu nije znao da je Hrvatska ušla u EU

Chris Bryant
Foto: Paul Rogers/News Syndication/PIXSELL
11.06.2014.
u 22:41

Osjećam se uhvaćeno. Uhvatili ste me, rekao je Bryant uz smijeh

Bivšem britanskom ministru za Europu očito je promakla vijest da je Hrvatska ušla u Europsku uniju. Chris Bryant, koji je bio ministar u vladi Gordona Browna tijekom 2009. i 2010. godine, u razgovoru za BBC rekao je da njegova Laburistička stranka podržava Hrvatsku na putu u EU, dodajući da taj proces još nije završen.

- Osjećam se uhvaćeno. Uhvatili ste me - rekao je Bryant uz smijeh kada mu je voditelj Andrew Neil rekao da je Hrvatska već gotovo godinu dana u Europskoj uniji.

Bryant je inače nekad služio kao anglikanski vikar, a 2003. godine našao se na udaru medija nakon što je otkriveno da je na gay stranici za upoznavanje partnera Gaydar, kada je bio zastupnik u parlamentu, objavio fotografiju koja ga prikazuje odjevenog samo u gaće.

>> Hrvatska je članica EU, ali trajna pripadnica imaginarne Jugoslavije

Komentara 11

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
22:59 11.06.2014.

Zašto je to čudno, pa pola Engleza nije čula za EU a kamoli za HR.

PR
prdavac
08:50 12.06.2014.

i takvi odlučuju o sudbini naše djece, a ja mislio da su samo naši pametni ? čovjek se pravi "englez".

XA
xaron
07:43 12.06.2014.

Evo vidimo da nisu samo naši političari bezveznjaci, ima i gorih u EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije