Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kome se zamjerio?
Povratak na članak

Bivšem vlasniku Haciende Denisu Ercegu zapalili Range Rover

Očevidom je utvrđeno da je stražnji dio vozila netko polio zapaljivom tekućinom, a o kome se radi policija upravo pokušava dokučiti.

Komentari 6

NO
Novinar
21:56 13.03.2013.

Nije platio.

VL
NT
nts
13:00 14.03.2013.

s obzirom koliko je ljudi prevario, ovo neće samo tako nestati.

VL
PO
protiv Ostojića
17:20 13.03.2013.

zašto ne pišete o tome kako je prošlo ljeto skoroi zapaljena Hacienda ? ovo je tek početak

VL
TO
Toni50
17:39 13.03.2013.

Erceg uglavnom posluje tako da kupi slabo poznati klub koji potom uredi te njime upravlja nekoliko godina, nakon čega ga proda za nekoliko puta više novca nego što je uložio. ( Tko to zna; kako dokazuje i zašto nije samam bio pametan i tako postupio ? ) kupio osposobio i po balkanskoj logici i politici trgovine je trebao morao prodati dasleko ispod uloženoga trda novca i vremena ! I tu je zavist "lješinara koje nije dovoljno plačao bahati kapitalista" pa su mu pokazali kako se to ne dozvoljava povratnicima-poduzetnicima . I sam sam tako platio kupio stan i isplatio koji nikada nisam dobio a i sud ga "zakonski fino dosudio" m*****i ili točnije ne njima nego zna se njihovim sveznicima.. Samo još jednu za naivne i djecu uvjek misle kao i ja nekada vjeruju da su *****a jedni zločesti a policija i sud su oni dobri i pošteni ... Sjetimo se nedavno kako je smjenjeno svi u RH vrhunski šerifi iz policije bez istrage i sumnje i dokazab ... smo iz vica ! zar ne !

VL
OB
-obrisani-
18:11 13.03.2013.

Poznati hrvatski jal.

VL
TO
tombston
18:13 13.03.2013.

kod nas u srbiji takovi koji voze rovere stanuju po dvorcima i viletinama na dedinju a ne sa radnickom klasom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.