Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti automafije

Bivšem specijalcu ukraden BMW X6 od pola milijuna kuna

bmw x6
Pixsell
09.06.2011.
u 21:30

Da je automobil nestao, vlasnik je primijetio u srijedu u 11 sati, a lopov je za sada nepoznat

Renatu Išpanu (37), bivšem specijalcu ATP Lučko, u noći na srijedu u Plinovečkoj ulici ukraden je BMW X6 vrijedan pola milijuna kuna. Da je automobil nestao, vlasnik je primijetio u srijedu u 11 sati, a lopov je za sada nepoznat.

Išpana su mediji navodili kao jednog od vlasnika PSK, a prema podacima Poslovne Hrvatske, član je nekoliko nadzornih odbora tvrtki koje se bave igrama na sreću te upravlja s više od pola milijuna eura. Međutim, policiji se, kako smo neslužbeno doznali, predstavio kao – umirovljenik.

U policijskim dosjeima evidentiran je zbog nekoliko iznuda. Kada su se prije nekoliko godina u medijima pojavili napisi o njegovoj povezanosti s napadima na Ivu Pukanića, Išpan je to javno demantirao. Za napad na sebe prozivao ga je i sam Pukanić, koji ga je i prijavio policiji, no nakon istrage ta je prijava odbačena.

Komentara 50

Avatar Nick2k
Nick2k
06:23 10.06.2011.

Čovjek prima braniteljsku mirovinu!

CO
covjek
09:29 10.06.2011.

Ajd baš bi htio da Karamarko objasni kako je to moguće. Mi ostali smo indijanci, a policija kontrolira samu sebe i naravno uvijek je sve čisto. Poduzetnik? Tat!

Avatar kos
kos
11:13 12.06.2011.

Pravna država????hmhm,,e,moj narode,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije