Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Devetka

Bivšem gazdi Besta zapalili svlačionicu nogometne škole

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
14.09.2015.
u 07:08

Ivica Papeš ističe da nisu izgorjele svlačionice, nego dva ventilatora i da ne zna ništa o požaru

Drveni zid montažne svlačionice nogometne škole u Ulici Dragutina Albrechta u zagrebačkom Maksimiru netko je u petak iza ponoći polio benzinom i zapalio, izvijestila je zagrebačka policija.

Kako doznajemo, riječ je o školi nogometa NK Devetka čiji je vlasnik Ivica Papeš (70), bivši suvlasnik diskoteke Best i poduzetnik čije se ime svojedobno vezalo uz aferu izvlačenja novca iz Tvornice čarapa "Sloboda". Papešu, koji je bio i nogometaš Dinama, sudilo se zajedno s bračnim parom Žužul i Javorkom Babić zbog izvlačenja više od dva milijuna kuna iz tvornice. O požaru je kazao tek da šteta iznosi 6000 kuna te da nisu izgorjele svlačionice nego dva ventilatora.

– Vatrogasci su rekli da se zapalio ventilator. Laž je ono što se piše u medijima, da su izgorjele svlačionice. Svlačionicama nije ništa – kazao je Papeš. Navodi o tome da je požar podmetnut zagrebačkom su poduzetniku, kaže, neobični.

– Došao sam tamo tek sutradan ujutro, ali ništa mi nisu rekli o podmetanju požara niti sam dobio ikakav zapisnik – kratko je prokomentirao Papeš.

>> Izgorio kafić na plaži u Svetom Filipu i Jakovu

>> Ukradeni osobni automobil pronađen izgoren

Komentara 1

SC
schwertransport
06:51 16.09.2015.

Vjerujem da objekat nije osiguran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije