Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam na blagdane

Bivšeg premijera posjetili samo brat don Vinko Sanader i svećenik

'20.11.2012., Zupanijski sud, Zagreb - Ivo Sanader na izricanju nepravomocne presude u predmetima Hypo i INA-MOL. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
03.01.2013.
u 19:23

Sanaderov sudski ritam nastavlja se već idući tjedan suđenjem za aferu Fimi media

Prošli su blagdani najpoznatijem pritvoreniku u zemlji, bivšem premijeru Ivi Sanaderu, bili prilično samotni. Kako neslužbeno doznajemo, u pritvoru zagrebačkog zatvora, u kojem čeka pravomoćnost presude kojom je zbog slučajeva Ina-MOL i Hypo osuđen na deset godina zatvora, tijekom blagdana posjetili su ga samo njegov brat don Vinko Sanader te jedan svećenik.

Ostali članovi Sanaderove obitelji zasad nisu tražili dopuštenje za posjet, a bivši premijer od početka sudskih postupaka držao je obitelj podalje od svega.

Njegova supruga i kćeri nisu bile na suđenjima i nisu bile na objavi presude, a tijekom prvog boravka u Remetincu, nakon izručenja iz Austrije, u pritvoru ga je jednom posjetila samo supruga Mirjana. Tada se moglo čuti da je upravo Sanader tražio da ga članovi uže obitelji ne posjećuju, želeći ih tako zaštititi od medija.

Sanaderov sudski ritam nastavlja se već idućeg tjedna, kada je predviđen nastavak suđenja u aferi Fimi media. U tom postupku do kraja siječnja trebali bi biti saslušani svi predloženi svjedoci tužiteljstva te bi trebala početi saslušanja svjedoka obrane.

Osim tog postupka, Sanadera uskoro očekuje i suđenje za aferu Planinska. Nakon što je nedavno potvrđena optužnica, to će suđenje vjerojatno početi negdje u veljači.

>>Prvog dana 2013. probudit će se u ćeliji i tamo dočekati ulazak u EU

Komentara 40

OB
-obrisani-
19:44 03.01.2013.

on je 100% lud......dali je svjestan da nema budučnosti,...

AM
amarila
19:46 03.01.2013.

Nije mi jasno kako i zasto je taj covjek sam sebe unistio. A imao je sve,vlast,moc,novac pa zar je pohlepa ipak jaca od svega ? Sada to jako skupo placa i jos nije kraj!

LA
Lavica7
19:43 03.01.2013.

Tko ga je doveo u HDZ? Po cijim je zakonima radio? Gdje je bila Crkva? Koliko je tezak don Vinko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije