Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje

Bivšeg ljubavnika prijavio za silovanje

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.08.2014.
u 20:04

Prijava je podnesena nakon prekida veze, a i istražuju se i navodi da je tijekom te veze jedan od muškaraca od drugog uzimao novac za seks

Policija istražuje navode muškarca koji im je prijavio da ga je silovao drugi muškarac. Neslužbeno se doznaje da se sve odvijalo u lipnju i do sredine srpnja te da su žrtva i prijavljeni za silovanje jedno vrijeme bili u vezi. Prijava je podnesena nakon prekida veze, a i istražuju se i navodi da je tijekom te veze jedan od muškaraca od drugog uzimao novac za seks.

Stvari između dvojice muškaraca očito su se zakomplicirale kada je jedan od njih našao novog partnera, nakon čega se veza raspala, a jedan od partnera prijavio je drugog za silovanje.

– Prije nekoliko dana obratila nam se osoba koja je kazala da je prisiljavana na spolni odnos. Nakon što smo obavili sve potrebne razgovore, o svemu smo izvijestili DORH. Riječ je o dvjema punoljetnim osobama s područja županije – kazao je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske. 

>>Optužen za silovanje dječaka, a nije u pritvoru

>>Žena prijavila da je silovana na parkiralištu. Policija traži sumnjivca

Komentara 6

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:39 30.08.2014.

Ovi kukurikavci su stalno u sukobu sa zakonom.

ZE
zebac
20:35 30.08.2014.

da nije osto kuljov

UN
unbekant
20:46 30.08.2014.

hehehehehhehe,oh boze milostivi,dali postojis uopce............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije