Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bivša saborska zastupnica Lidija Bagarić postaje tajnica Sabora

U predsjednikovom zahtjevu za imenovanje nema nikakvog obrazloženja zašto baš tu osobu predlaže za tajnicu
03. ožujka 2015. u 13:56 7 komentara 3166 prikaza
Lidija Bagarić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko u proceduru je uputio prijedlog za imenovanje nove tajnice Sabora Lidije Bagarić, budući da je dosadašnji tajnik Slaven Hojski prošli petak izabran za člana Državnog izbornog povjerenstva.

U predsjednikovom zahtjevu za imenovanje nema nikakvog obrazloženja zašto baš tu osobu predlaže za tajnicu. Lidija Bagarić do prošlog je ljeta bila SDP-ova saborska zastupnica, no kako je u Sabor ušla kao zamjena bivšem ministru obrazovanja Željku Jovanoviću, nakon njegove smjene i povratka u saborske klupe njezin je mandat prestao.

Lidija Bagarić rođena je 1976. godine u Požegi, a u Opatiji je završila Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, gdje je i doktorirala na znanstvenom polju ekonomije – grana marketing. Trenutačno obnaša dužnost gradske vijećnice Grada Opatije.

>> Kome treba zabraniti kandidiranje za Sabor?

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • fileck:

    Ajd hvala Bogu da smo joj našli mjesto! Već sam mislio da će biti neuhljebljena! Ovo mi je svalilo kamen sa srca!

  • Deleted user:

    treba čitati između redova...

  • neverane:

    Iz saborskih klupa otišla u gradske vijećnike pa opet u Sabor. Koja blistava karijera. Ni streljački vod ih ne bi natjerao na ustajanje u 6 i rad do 16 h.