Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodanka Tošić

Bivša Miss BiH uhićena u RH pa izručena nakon bijega iz ‘Lutke’

Slobodanka Tošić iz Han-Pijeska, bivša Miss BiH, sudionica Survivera i Playboyeva zečica
Foto: Facebook
01.07.2015.
u 17:40

Slobodanka Tošić iz Han-Pijeska bila je sudionica Survivora i Playboyeva zečica

Na temelju tjeralice raspisane na zahtjev tužitelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, pravosuđu BiH izručena je Slobodanka Tošić, rođena 1986., jedna od optuženih u predmetu kodne akcije “Lutka” (Cvijan i dr.) u kojem se većem broju optuženih sudi za kaznena djela organiziranog kriminala. Nakon njezina bijega i nepojavljivanja na ročištima, Tužiteljstvo BiH zatražilo je raspisivanje međunarodne tjeralice pa je optužena lišena slobode na području Hrvatske i izručena BiH, potvrdio je Boris Grubešić, glasnogovornik ovog tužiteljstva.

Slobodanka Tošić iz Han-Pijeska, bivša Miss BiH, sudionica Survivora i Playboyeva zečica, našla se na popisu 32 optuženih za tri ubojstva i dvostruki pokušaj te nekoliko spektakularnih milijunskih pljački. Ta nekadašnja djevojka osuđenika Darka Eleza, koji je označen kao vođa ove skupine, tvrdila je da nije “krimi-misica”, kako su je prozvali mediji zbog navodne umiješanosti u pokušaj ubojstva Elezova kuma i smrtnog neprijatelja Đorđa Ždrale, koji se trenutačno nalazi u zatvoru zbog ubojstva bivšeg šefa policije RS. Naime, ona je prethodno, sad već davne 2006., bila u vozilu sa Ždralom, kada je u Istočnom Sarajevu na njega otvorena rafalna paljba u kojoj je teško ranjen. Posumnjalo se da ga je ona namamila, a u početku se nagađalo da su to učinili Elez i Anđelko Veljančić, osuđen za razbojstvo, koji je sada ključni svjedok protiv čitave skupine.

Slobodanka je objasnila u kakvoj je vezi s akterima pokušaja ubojstva: “U jednom trenutku našla sam se na udaru lokalnih kriminalaca, točnije najjačeg među njima Đorđa Ždrale koji me je fizički maltretirao. Uvijek mi je bio za petama. Napustila sam studij zbog njega. Nisam sudjelovala u pokušaju njegova ubojstva”.

>> Zorica Andrijašević Donna: Danima nisam mogla hodati od modrica

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:38 01.07.2015.

Novi izumi u Hrvatskom "kada je u Istočnom Sarajevu izrafalan" izrafalan? Ozbiljno?

Avatar mason
mason
19:31 01.07.2015.

Ona cula da u Hrvatskoj Bosancima djele mjesta gradonacelnika,pa mislila da ce i ona biti gradonacelnica.

MA
Malenkost
20:07 01.07.2015.

Et pa zamalo da je u HR postala zupanica i saborski zastupnik. Nedostajalo je mozda 2 godine ili 3 ne vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije