Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Bivša haaška istražiteljica: Velika Srbija razvijala se kao koncept od 19. st. i mijenjala prema političkim uvjetima

Naslovnica
Foto: Vecernji.hr
18.04.2016.
u 00:15

Uskoro izlazi knjiga “Nedovršeno suđenje”, o suđenjima Miloševiću i Šešelju, a novinar Večernjeg lista pročitao ju je prvi

Bilo je to ljeto kada je ludovao Šešelj. Ruku na srce, u sudnici Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj ludovao je svih 12 godina koliko je proveo u Haagu. Ali, u danima na kraju kolovoza 2005. bio je posebno raspoložen dok je, kao svjedok obrane, sjedio na suđenju Slobodanu Miloševiću:

– Svi vi, pripadnici sekretarijata Haaškog tribunala, možete samo prihvatiti da mi popušite... – rekao je tijekom ispitivanja koje je uime tužiteljstva vodio Geoffrey Nice. Kad ga je Nice molio da ne viče tako glasno dok govori u sudnici, Šešelj ga je pokušao uvrijediti:

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista.

>> Otkrivamo tko je pijani vozač! Otac junak: Molim ga samo da više ne sjeda pijan za volan

Neke od tema koje možete naći u Večernjem od ponedjeljka:

- Kako je startala Oreškovićeva vlada

- Karamarko ubrzao početak projekata teških 300 mil. eura

- Vlaho Orepić: S reformom MUP-a idemo do kraja. Ljudi me zovu i kažu: Vlaho, izdrži

- GMO je već tu, lani smo ga potvrdili na 161 uzorku

- Europa čini sve da iz Mijanmara ne krene novi izbjeglički val

- Bolesna crijeva mogu dovesti do anksioznosti i depresije

Foto: Vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
21:50 17.04.2016.

Za izbore u Srbiji Seselj (balerina)poziva na veliku Srbiju,pitam se kako se to ne sankcionise zakonom,jer je to otvoren poziv na rat.Zasto Srbiji dajete prostor u tisku,pozabavite se domacim problemima i to rjesavajte.

KT
Kralj Tomislav
22:52 17.04.2016.

Zamolio bi VL da nas puste namiru, jednostavno nas nezanima što su vlahi, romi, Turci = Srbin, planirali ili planiraju!!!!

DU
Deleted user
07:17 18.04.2016.

Timova Vlada Ne Vlada.... nego profesionalno radi svoj posao. Za razliku od nekih prijasnjih. Itekako isto tako.... Na veliko razocaranje svih onih koji su imali fantazije postati dozivotni vladari radeci malo ili nista korisnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije