Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan zločin

Bivša cura: Nije mi nimalo čudno da je Zlatko silovao djevojku

bajic
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
22.11.2013.
u 20:45

Braća su se voljela hvaliti vezama u podzemlju, no istina je da oni ondje ne uživaju nikakvu zaštitu. Barem ne nakon zločina

Zagrebački Županijski sud danas je potvrdio optužnicu kojom se braću Zlatka (22) i Igora B. (23), inače kick-boksače, tereti da su u srpnju ove godine u jednom stanu u Zagrebu u kojem živi jedan od njih silovali vrlo mladu djevojku prijeteći joj fizičkim nasiljem.

S njima je te večeri bio i Juraj K., mladić koji je nesretnu djevojku uveo u društvo, a koji ništa nije učinio da joj pomogne iako je shvatio da se u drugoj sobi događa nešto sumnjivo te da djevojka plače. Braća će se braniti sa slobode na koju su izišli nakon što im je majka platila jamčevinu. Policiji su obojica poznata otprije, jedan zbog seksualnog, drugi zbog imovinskog delikta.

Prema informacijama koje bruje u kuloarima, djevojka koja ih je prijavila dan nakon gnusnog zločina nije i jedina žrtva braće Zlatka i Igora B., već postoje i druge djevojke koje se boje prijaviti ih policiji. Također, prema iskazu jednog svjedoka, bivša djevojka Zlatka B. hladno je komentirala vijest o tome da je Zlatko silovao djevojku rekavši da “to za njega nije ništa čudno”. Zlatkov i Igorov otac svojedobno je radio za Zlatka Bagarića, ubijenog “kralja poker-aparata”. Prema našim izvorima bio je Bagarićev potrčko, nikako bitna figura zagrebačkog podzemlja. Iako se, tvrde upućeni, braća Zlatko i Igor B. vole dičiti svojim vezama u podzemlju, to je, čini se, daleko od istine, posebno otkako je odjeknula vijest o silovanju. Braća se više ne smiju pojavljivati u jednom zagrebačkom kafiću gdje se okupljaju važniji pripadnici podzemlja, drugim riječima nisu više u milosti ljudi koji rade s one strane zakona.

>> Braća kick-bokseri više puta silovali djevojku

Komentara 10

GG
Gerard Gale
22:55 22.11.2013.

Braća se više ne smiju pojavljivati u jednom zagrebačkom kafiću gdje se okupljaju važniji pripadnici podzemlja.... ------------------------------------------------------------------------------------ Jel zna policija za taj kafić?

AN
Andacon
16:30 23.11.2013.

odvratne spodobe nedostojne života...U tamnicu s njima,da nikad više ne vide svijetlo dana.

Avatar carlibraun
carlibraun
11:49 23.11.2013.

Tibo_sh i Gerard Gale.... Dobro jutro , pa probudite se , pa oni su najveći dileri droge u Hrvatskoj i članovi mafije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije