Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski otoci

'Bit ćemo čistači vila bogatim strancima! Ovdje mogu raditi samo u kafiću ili u dućanu'

10.08.2022.
u 12:47

"A nije ni Zadar mnogo bolji po tom pitanju… ima nekih tvrtki, ali… mnogo ih je više u Zagrebu, pa je sigurno Zagreb najbolja opcija za mene, ali možda za 10 ili 15 godina bude puno bolje u Zadru pa ću otići živjeti na otoku i putovati u Zadar. Vjerojatno to potiče ljude da odu s otoka jer su mnogo veće mogućnosti za bolji posao izvan otoka, ali to sve sad ovisi o smjeru, faksu…"

Ključne riječi

Komentara 83

DA
dalmatimun
14:19 10.08.2022.

kako sad ovakav članak, a prije mjesec - dva vijest u vl da dalmatinci imaju najveće ušteđevine u Hrvatskoj

Avatar Svračak
Svračak
13:26 10.08.2022.

Zanima me samo jedna stvar. Kako su ti stranci došli do terena za gradnju luksuznih vila? I zbog čega svaki grad u Dalmaciji ima po nekoliko salona automobila?

HU
Hubrvi
14:37 10.08.2022.

Kuknjava na sve strane. Ako ostane na otoku, moze radit samo u kaficu ili ducanu. Pa nitko mu ne brani, da otvori svoju vlastitu tvrtku i da u njoj radi ili spava doktorski posao. Pa onda kuknjava oko kupovine "NASE"" obale i "NASEG" poljoprivrednog zemljista od strane bogatih stranaca, koji ce onda sagraditi vile i valjda poljoprivredne pogone, vile gdje cemo mi biti cistaci ili sluge stranaca. Ja ne razumijem, kako je to stranac kupio nase zemljiste, ako mu je to zemljiste prodao Stipe Stipetic iz Preka. Ili misle zatucani, da moje zemljiste na Krku nije moje, nego nase. Sveukupno u ovom clanku i komentarima je napisana hrpa gluposti. A ta kuknjava ide vec i Bogu na zivce. Kako bi bilo, da se umjesto kukanja primite nekakvog posla i da nekaj delate, da nekaj stvarate, a ne da ljencarite i kukate, pa vam je onda za sve kriva drzava i Plenkovic. Prije nek se drzava pobrine za nas, prvo se mi moramo pobrinuti za drzavu, a ne tu u krvi dobivenu drzavu rastakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?