Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpore
Povratak na članak

Bistrović: Zbog bednjanske sirotinje ministar se treba stidjeti

Karamarkove tvrdnje da je Lepoglava u zadnje tri godine primila 40,2 milijuna kuna potpora, Bednja 24,8, a Ivanec 18,2 milijuna "užarile“ su telefone gradskih uprava

Komentari 4

LU
luanti
13:04 03.11.2011.

pa normalno da je panika kad vas birači budu pitali gdje je novac a vi kažete nismo ga dobili hdz je kriv

VL
VE
velikazmija
21:49 03.11.2011.

treba vidit ko laže bednjansku sirotinju kako kaže bistrović ------------- i što prije --

VL
SA
sansnovi4
07:09 04.11.2011.

Ako ministar policije kaže 40 mil, onda je to 40 mil , valjda on zna..a vi ne znate ni zbrojiti novac koji ste dobili!!!!!!!! sad mi je jasno zašto se tu u ovom kraju tak dobro živi........skoro ko u Zadru:)) Ljudi, pa nek vam dokaže donacije u tim iznosima ili ste ih ko i oni pokrali?????::))

VL
DO
dormen
20:04 05.11.2011.

Bistroviću ti sigurno nisi bednjanska sirotinja,sjeti se samo kako te je zbrinuo Mile Ribarić devedesetih stanom u Zagrebu koji si dobro prodao,nemoj glumiti moralnu vertikalu poput Koračevića,Čačića i Jarnjaka.Gospodine Škvariću nemojte sepoistivjećivati s društvom kojem ne pripadate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.