Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza Ivana Markešića
Povratak na članak

Biskupi i episkopi: Žalimo sve nedužne žrtve obaju naroda

U prošlim ratovima na ovim prostorima nisu stradali niti su proganjani i ubijani samo Hrvati ili samo Srbi. Stradanje je bilo obostrano

Komentari 4

BA
bakulušić
11:43 23.01.2019.

Preduvjet praštanja je priznavanje krivnje i molba za oprost. Sve drugo su floskule ma od koga dolazile. Francuska i Njemačka u pomirenju nisu dijelile krivnju nego su Njemci morali kleknuti. I ovdje bi netko morao kleknuti i priznati odgovornost za more prolivene krvi a ne pjevati - što se ono na Dinari sjaji... A i profesor bi trebao prestati prodavati rog pod svijeću, Jugoslavija je crkla, nema je više a i matastaze će uskoro nestati.

VL
ZN
znamistinu
10:19 23.01.2019.

Pogledajte si Bujicu o dprije neki dan pa cet evidjeti Porifirija Perica kako pjeva cetnicke pjesme. u NJEMACKOJ BI ZAVRSIO U ZATVORU A SPC TEMELJITO ISPITANA. U podacast Velebit-u na youtbu mozet epogledtai kako DORH ispituje Marka Jurica sto jeje objavio tu snimku. Umjesto da ispita SPC. RH je postala perverzna zemlja u kojoj istina gubi a zvjerstvo s eslavi. Sektu SPC treba zabraniti je rim svi popovi sire cetnisvo, znam iz vlastitog iskustva. Katolicka Crkva nema sta s njima razgovarati dokle god pljuju po Stepincu. kako vas nije smao Boga strah?

VL
BL
bluesclues
09:30 23.01.2019.

koji licemjeri, u ratu su huskali jedni i drugi...

VL
PR
prokurator
23:16 22.01.2019.

biskupi i episkopi: ko nas bre zavadi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.