Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkrio ga film
Povratak na članak

Biskup štitio svećenike koji su zlostavljali djecu, prijavljen je Vatikanu

Sada se očekuje da Vatikan imenuje osobu koja bi istražila taj slučaj

Komentari 18

NL
ne__lupetaj
08:09 17.05.2020.

I onda se zale da gube vijernike. Nikakvo cudo, tu bagru treba zaobilazit kao da su zarazeni ebolom.

VL
DU
Deleted user
13:17 17.05.2020.

Časni brat Brkoni je zauzet oko blaćenja Crkve. Nadam se da je takvo komentiranje plod dugogodišnjeg promišljanja, a ne utjecaja dobrostojeće elite propalog socijalističkog režima.

VL
Avatar Idler
Idler
11:36 17.05.2020.

Zanimljivi komentari, priupital bi nekaj - kak se jedino vu RKC takšne stvari otkrivaju i progone ? Jel negdo stvarno vjeruje kak se sam med svečenicima more najti takšnih ?! Potpora RKC u raščišćavanju svojih redova i izgonu pedofilije !!!

VL
JU
jurilica
10:10 17.05.2020.

zlostavljanje djece je zločin, a kad jedan biskup traži istragu, ni onda nije dobro. Koliko ima svećenika zlostavljača toliko ima, ako ne i više, trenera zlostavljača. Treba li zabraniti sport?

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
08:38 17.05.2020.

nema tu što vatikan istraživati , oni su svoje davno propustili... sad treba pravna država ...

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
09:43 17.05.2020.

Kakvog li iznenađenja.... Pa ta organizacija od samog vrha, organizirano je štitila pedofile, slanjem u mrovinu, premještanjem u druge župe... To dovoljno govori o karakteru crkve. Da ih novinari nisu razotkriti, nikada oni sami ne bi prijavili niti jedan slučaj.

VL
OD
Ostanite_doma
09:19 17.05.2020.

Svi vi koji ridate vatru na crkvu i svećenike to radite radi sebe i svojih grijeha a onda vam ovakve teme samo dođu kao šlag na tortu..

VL
NI
NikoCro
09:21 17.05.2020.

Znaci ljevicari ponovo krenuli na Crkvu, a mnostvo ateista u ovim komentarima se odmah dograbilo ogovaranja. Ja nikada nisam nikoga nagovarao ili silio da ide u Crkvu to je osobno, a kako to da se kod nas takove stvari nisu dogadjale, ako si dobio samar na vjeronauku dobio si sto nisi naucio nesto, no to smo dobijali i u skolama i nismo kukali roditeljima, jer bismo i od njih dobili batina. Eh moj Papa i ti dozvoljavas previse bacanja lhage na Katolicku Crkvu, vrijeme je da ti odes izgleda

VL
DU
Deleted user
09:27 17.05.2020.

Uvijek i iznova se na vijest o pedofilima u Crkvi komentira u stilu; treba zabraniti, treba napustiti crkvu, ne dajte djecu blizu njih...realno gledajući, po tom modelu bi trebalo zbog pedofilije zabraniti, napustiti i uzeti djecu, svim ljudskim institucijama, uključujući obitelj. Kome bi zatim tu "oduzetu" djecu povjerili? Pedofilija je dokaz da je đavo među nama, a ne da katolička crkva ima pogrešan nauk. Nisu li u SADu našli otok na kojemu se organizirano godinama silovalo djecu. Klijenti su bili političari, biznismeni i znanstvenici. Nisam čuo da netko govori kako zbog toga treba zabraniti političke stranke, korporacije, klubove bogataša, znanstvene institucije, otoke....

VL
Avatar grof Sava vladisavljević
grof Sava vladisavljević
09:58 17.05.2020.

Vatikan je najveća zločinačka organizacija nastana na ruševinama rimskog carstva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.