Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hodočašće
Povratak na članak

Biskup Škvorčević na "žalosni petak" u Jasenovcu

U petak će se u svim župama Požeške biskupije slaviti «Dan obnove čišćenja pamćenja i spomena mučenika».

Komentari 5

KA
Karla
12:37 24.03.2010.

Svaka čast, biskupe! Svi ljudi griješe ali jedino iz crkvenih krugova dolazi oprost, kajanje, ljubav i molitva za sve ljude. Dragi drugovi komunisti, na vama je red da se pokajete i ispričate za masovne likvidacije svećenika, redovnika , hrvatskih intelektualaca i svih potencijalnih vaših budućih možebitnih protivnika, koje ste besramno i bez suda likvidirali. Čekamo vaše kajanje, ispriku i molitvu za te nevine ljude!

VL
OB
-obrisani-
15:44 24.03.2010.

eko,..sada cé mnogima smetati, jer je u Jasenovcu , ..a da nije posá..i opet bi im smetalo !!...

VL
OB
-obrisani-
18:10 24.03.2010.

Zla i zlocini na Balkanu su bili i prije i poslije Komunista a najmanje u vrijeme Socijalizma, pa neka se narod upita kuda ih vjere vode ?

VL
OB
-obrisani-
12:27 25.03.2010.

Cenzore, briši koliko god hoćeš, ali to neće sakriti istinu da je nekoliko stotina katoličkih svećenika lično učestvovalo u ubijanju logoroša u ustaškim fabrikama smrti kao i činjenicu da je posle rata Vatikan, takozvanim pacovskim kanalima, spašavao svoje sveštenstvo koje se ogrešilo o ratne zločine. To su činjenice, i to je istorija, a ti briši koliko hoćeš.

VL
TR
trninic
13:34 26.03.2010.

Katoličkom svećeništvu nije mjesto u Jasenovcu.Pod lažnom misom oni samo služe propagandu.Oni koji su tamo stradali sigurno još ne trebaju popovski cinizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.