Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diskriminacija
Povratak na članak

Biskup Komarica: Hrvati u BiH propadaju kao narod, a o njima ovisi sudbina te zemlje

Po njegovim riječima odgovornost za trenutačno stanje u zemlji snose lokalni političari, ali i međunarodna zajednica

Komentari 2

Avatar dobry
dobry
13:58 07.11.2021.

Samo teritorijalno cjelovita BiH u NATO i EU integracijama-i problem rijesen! BiH Hrvati ravnopravni na cijelom teritoriju BiH ( a ne samo u zap. Hercegovini, kako to zagovara veleizdajnik Covic), sa sacuvanim pravom na povratak zemljista i imovine, a rusko-srbijanske vojne postrojbe onemogucene preci Dunav i Drinu i Hrvatska sigurna. Jednostavno!

VL
MX
Mister X
20:57 07.11.2021.

Biskup Komarica: Hrvati u BiH propadaju kao narod, a o njima ovisi sudbina te zemlje.. Evo da to prevedem na Hrvatski sa BošanskoBošnjačkoga ! Biskup Komarica: Hrvati u BiH propadaju kao narod, a o njima ovisi sudbina te zemlje jerer ako oni propadnu jako će biti Srbi i Muslimani nesretni zbog toga , jer baš im oni trebaju i ovi dvoje bi jednostavno poludili od žalosti !!! Jer ti narodi tamo što prisilno moraju da žive zajedno su naučeni da moraju da svaki od njih ima po 2 smrtna neprijatelja u vlastitoj državi ! Dopalo mi se jako pitanje jedne dame . Kako to u drugim državama su narodi a ostali su manjine . Kako to smo u bosni ssu svi konstitutiuvni , Gdje to još ima ??=?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.