Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Molitvom protiv Trumpa
Povratak na članak

Biskup Curry organizirat će bdjenje pred Bijelom kućom

Zabrinuti smo zbog redovitih laži najviših državnih lidera i kretanja u smjeru autokratske vladavine, poručuju američki crkvenjaci

Komentari 3

Avatar Observer
Observer
13:45 26.05.2018.

Ovaj podupiratelj (doslovno) pederskih brakova i transrodnih prava treba odrzati propovjed drugovima u Hrvatskome Saboru, imao bi puno pristalica medju glasacima IK !

VL
HT
Hvala ti Bože jer nisamHDZovac
14:15 26.05.2018.

Michael Curry će održati bdijenje za Trumpa. No tko će održati bdijenje za Michaela Currya... Nisu mu sve ovce na broju.

VL
MX
Mister X
20:36 26.05.2018.

On je jedan od dvadeset lidera raznih denominacija iz SAD-a koji su na ovaj način odlučili prosvjedovati ( zašto ??? ) protiv Trumpove, zbog loše pogubne dezorijentirene uzvurpirane nenormalne administracije. Svi kukavice se boje Putina demokrati ( znaju Tramp Putinovnov izbor!) zato se ne usude ni pomosliti da bi trebali mogli smijeli nešto reći nešto intelegentnije pametnije poštenije od Trumpatora ,... Zato svi čute u cijelome svijetu . čutolozi demokrati kao da imamo i dans svjetskog Staljina za svjetskog diktatora skupa sa Gestapom u toj "administraciji" trumpatorskih ideja ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.