Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biser na cesti

VIDEO Gdje mu je bila pamet? Pogledajte što je napravio vozač u Kutini

Križanje u Kutini
Foto: Bojan Arežina
08.06.2019.
u 09:49

Iako su ovakvi slučajevi sve češći na hrvatskim cesta, ovaj slučaj srećom nije nesretno završio

Na kutinskim cestama zabilježen je novi slučaj nesmotrene vožnje koji je mogao završiti puno gore. Vozač je na jednom od križanja ušao u suprotan trak te zaustavio autobus koji je zbog njega morao stati.

 

Ovakvi slučajevi su u zadnje vrijeme sve češći, ali srećom ovaj konkretan slučaj iz Kutine nije nesretno završio.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:19 08.06.2019.

Na raskrscima postoje video nadzorne kamere. Vozac je mora preci punu crtu, oduzeo prednost, a uz to je ugrozio druge sudionike u prometu. Policija, ako nije krumpirana, bi morala dati poucenje ili mu naplatiti kaznu sukladnu sigurnosti u prometu. Oduzimanje prednosti je cesta pojava zbog kojih, danas na cestama gine mnogo ljudi.

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:36 08.06.2019.

Suprotna traka? Ništa čudno, puno ljudi se prave Englezi...

LI
Lisac30
12:43 08.06.2019.

Ništa cudno za kutinćane, u Novoj Gradiški ne znaju voziti. Lik je fulao desno skretanje nije mu se dalo napraviti krug pa je skreno desno ali u suprotnu traku i izasao iz kruznoga toka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije