Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Bišćanu uvjetna kazna jer je pretukao taksista

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
24.12.2014.
u 07:54

Zbog ozljeđivanja taksista Dragutina Zrne bivši igrač Dinama osuđen je na tri mjeseca uvjetno uz rok kušnje od jedne godine

Bivši nogometaš Igor Bišćan na zagrebačkom je Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen uvjetno na tri mjeseca uz rok kušnje od jedne godine jer je 30. siječnja 2010. u Martićevoj ulici u Zagrebu pretukao taksista Dragutina Zrnu. Tri se puta Bišćanu sudilo zbog napada na Zrnu, a prva dva puta sud ga je nepravomoćno oslobodio optužbe s obrazloženjem da se radilo o nužnoj obrani. Toga dana bivši nogometaš izvrijeđao je dvojicu djelatnika Zagrebparkinga, koji su htjeli odvesti njegov nepropisno parkiran mini cooper, a potom se sukobio sa Zrnom. Nakon što ga je taksist odgurnuo, Bišćan ga je udario glavom u glavu, a onda ga je nastavio udarati šakom.

Protiv Bišćana i Zrne vodio se i prekršajni postupak zbog remećenja javnog reda i mira, a u tom su postupku obojica proglašena krivima. Bivši nogometaš dobio je uvjetno devet dana zatvora, a Zrna deset dana zatvora uvjetno. Bišćan na trećem suđenju pred sucem Milenkom Đakovićem nije želio iznositi obranu navodeći da ostaje kod svega što je ranije govorio. No njegov je branitelj u završnom govoru istaknuo kako se Bišćan samo branio i to “nogometnim pokretom” jer je u rukama imao vrećice.

>> Bišćan: Meni ćeš dizati auto? Zrna: Izvadit ću ti jetra!

>> Vozači pauka: Bišćan nas je psovao, a taksist ga je kresnuo u glavu

Komentara 17

IS
istina00
08:23 24.12.2014.

ma nije moguće? pa on i ostala trojica bivših kapetana predstavljaju se kao čista suprotnost mamiću! glume fine, drage dečke, a kad ono - evo osude zbog nasilja!

ZW
zweistein
08:14 24.12.2014.

idealan predsjednik huliganskog dinama

Avatar zagorac2
zagorac2
08:58 24.12.2014.

I ovaj hooligan bi htio vladati Hrvatskim Dinamom I Hrvatskim nogometom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije