Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Birokracija je opet jača od dobre volje i ujedinjenih građana

Krov nad glavom temeljno je ljudsko pravo. Nužno je angažirati dodatne snage i upregnuti sve resurse da se obnova zahukta

Komentari 3

KO
konoplja
13:24 07.06.2021.

Dvije stvari me smetaju kod ovoga, naime prvo je to što su građani donirali novce i materijal u nadi da će se popravljati privatne kuće a na kraju materijal je otišao za obnovu državnih nekretnina, nadalje druga stvar je zašto bi mi financirali obnovu porušenih privatnih kuća iz državnog proračuna? Ja jesam za obnovu porušenih objekata od donacija a da si država sama svoje nekretnine obnavlja a da donacije građana idu direktno građanima! Također ukoliko država bude obnavljala nekretninu neka se onda uvede pravilo o zabrani prodaje i iznajmljivanja nekretnine slijedećih 15 godina ili nemaš pravo na obnovu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.