Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikica Gabrić
Povratak na članak

Birači hoće lijevo ili desno, a ne treći put

Sudionici videosimpozija u Milanu pratit će 11. listopada izravni prijenos operacija prof. dr. Gabrića

Komentari 15

SE
sestrićna
20:36 06.10.2014.

a drug niki je kao treći put ? :)))

VL
DZ
DINAMO-ZG
21:36 06.10.2014.

Gabriću, drž' se ti operacija i ne lupetaj gluposti! Hrvatska nema ni lijevicu, a kamoli desnicu! Imamo samo lijevo i desno krilo partijsko-udbaških struktura! Osim toga, ti si kao treća opcija?? Ha, ha... Čega to?? Daaaa, ti i banditić... Dobar vic!

VL
TO
tolitol
21:00 06.10.2014.

Josipovićev projek koji je, za razliku od projekta Holy, doživio neuspjeh.

VL
BA
bakulušić
21:58 06.10.2014.

Gospodine Gabrić! Birači u Hrvatskoj ne traže i ne žele ni lijevo ni desno jer u Hrvatskoj ne postoji ni lijevo ni desno. Kako mogu tražiti nešto što ne postoji? Oni, odnosno, mi tražimo i želimo dobro i bolje a to u Hrvatskoj postoji samo ne može doći do izražaja. Zbog toga što, ovi tobože lijevi i tobože desni, kažu da osim njih ne postoji nitko drugi. Uostalom, zbivanja oko referendumske inicijative Vam sve govore. Oni kažu da su oni nezamjenjivi i ako ih netko pokuša zamijeniti da će nastati kaos koji će uništiti Hrvatsku. A oni vole Hrvatsku i spremni su je zaštititi, ako treba i od samog naroda. To je problem, gospodine Gabrić. Vi ste htjeli "treći put". Naravno, opet s njima. To se vidjelo od same inicijative, preko osnivanja Foruma, kroz djelovanje Foruma pa do propasti svega toga. Previše je ovaj narod izigran i postaje sve oprezniji. Istina, trebati će mu još vremena, no, polako. Bit će još podvala i raznih anketa. Nažalost tobože lijevih i tobože desnih, podvale i ankete ne donose kruh i bolji život nego vode u propast. Promjene su neminovne i što prije to shvatimo i prihvatimo, bit će bolje.

VL
Avatar tituš
tituš
09:46 07.10.2014.

Ja sam konačno mislio da smo te se riješili, no evo te opet, kao zla kob ...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
22:42 06.10.2014.

...treći put više sreće...

VL
NI
niks100
20:33 06.10.2014.

Bas me zanima da li si ti potpisao

VL
CO
coolman
13:28 07.10.2014.

Nije točno! Ja sam birač i ne zanima me ni lijevica niti desnica. Glasati ću za osobe koji mi mogu osigurati kvalitetniji život, bez obzira na njihovu orijentaciju.

VL
DO
dosaosam
21:36 06.10.2014.

pa gdje si profesore ,već sam se zabrinuo da si otišao van ,trbuhom za kruhom

VL
DU
Deleted user
08:59 07.10.2014.

Zgodan način za besplatno reklamiranje poliklinike i sebe samog.

VL
JO
jozomali
20:21 06.10.2014.

gabriću mani se politike....nije to za tebe....pokazalo se da je ne razumiješ

VL
VO
Volimživot
20:50 11.10.2014.

Već ima moj glas! Lik je prepametan, a i u svakom slučaju gospodo bolji nego Milanović i Karamarko... Doslovno mi se od njih povraća kad ih gledam na TV... Ali problem je u tome da je izlaznost premala, poražavajuća, a a i ti koji izađu na izbore uvijek glasaju SDP ili HDZ. Možete Vi tu komentirati što god, ali vidljivo je tko je na vlasti i tko je bio na vlasti... Problem je u tome što se zamara državotvornost... Znamo i sami u kakvom nam je stanju Lijepa naša, ne možemo se izvući na neki lagan način, odnosno na priče koje oni pričaju u kampanjama... Zaglibili smo i sad trebamo vladu (koja god da je) koja će doći na vlast i narodu reći - nema lakog izlaza - moramo zasukati rukave 10 godina i zajedno dići Hrvatsku... Nikad u povijesti nije bila ovako nisko... Ali nitko to nema hrabrosti od ove silne gospode jer čuvaju svoje dupe i nadaju se pobjedi i na sljedećim izborima... Podržavam gospodina Gabrića jer je i on pričao sve ovo, ali Vi tu njemu zamjerate kao komunjara - drug blablablaa Nije me briga što je bio ako je bio itd. Ali jel Vi mislite da su ova ekipa u vladi- nešto bili kao neki VELIKI HRVATI -to rata nije vidilo - može pričati i pokazivati papire koje god hoće... Narod (stariji pretežito) bira : uuu HDZ - Hrvatine - piih - Ono što su naši dragi branitelji napravili - ovi su sve pokvarili... Stanje je alarmanto - probudite se molim Vas - i idite glasovati!!! Boli me briga za koga, samo da ne bude HDZ I SDP ... Ljudi moji - oni vladaju jer ih je narod izabrao--- MIII (ne govorim da ste vi sad pojedinci nego sveukupno većina)... Moj glas ima Gabrić jer lik zastupa u ono što ja vjerujem - da ćemo radom i reorganizacijom - sa teškim znojem uspjeti podignuti Hrvatsku s koljena tj. sad i s poda na noge... A ne krađom u svoj džep , pa ako ti je već toliko stalo do novca - ako ima država imaš i ti -ali oni to ne shvaćaju... Ugodnu večer prijatelji!

VL
AR
Artemisia
20:02 08.10.2014.

Ma da nebi ! Ti nisi ni lijevo ni desno a sponsorisao te vrli precednik !

VL
LU
lukabulic
22:42 06.10.2014.

bravo shvatio si

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.