Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Biondić: Ostajem u Belupu još bar godinu dana

19.05.2009.
u 16:28

Stanislav Biondić izjavio je za Večernji list kako ostaje na čelu Belupa, i nakon što je kao kandidat koalicije okupljene oko HDZ-a izgubio u utrci za koprivničkoga gradonačelnika.

- Dan nakon izbora došao sam u svoj ured i normalno radim. Mandat mi traje još godinu dana - rekao je Biondić, osobno opovrgnuvši kuolarske priče kako će napustiti čelno mjesto koprivničke farmaceutske kompanije, bez obzira na izborni rezultat.

Biondić je također komentirao svoj izborni rezultat od 24 posto naspram pobjedničkih 74 posto esdepeovca Zvonimira Mršića.

- Očekivao sam 30-ak posto, ali nisam razočaran. Stekao sam nova iskustva te upoznao jako mnogo ljudi - rekao je Biondić, također uputivši poruku izbornom pobjedniku: - Nadam se da će Mršić uzeti u obzir barem dio predizborne priče koju sam pričao.

Biondić je, podsjetimo, u kampanju ušao s programom koji je uključivao otvaranje radnih mjesta, uređenje gradskih trgova, besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje za umirovljenike i jeftina gradska gradilišta za mlade obitelji.

Šef Belupove uprave također je rekao kako je iz prve ruke iskusio da ulazak u izbornu utrku ne traži toliki angažman koliki je smatrao da traži.

- Izgubio sam samo nekoliko vikenda. Politika na mene nije ostavila nikakva traga - kazao je Biondić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije