Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava u Biogradu

Biograd: Policija hitcima iz pištolja smirivala sukob

tučnjava
VL
24.05.2010.
u 09:53

Kako je u vrijeme narušavanja javnog reda i mira na gradskoj rivi bilo više šetača i gostiju, policijski je službenik radi upozorenja i sprečavanja eskalacije sukoba iz službenog pištolja ispalio dva hitca u zrak.

BIOGRAD - Jedna je osoba lakše, a jedna teže ozlijeđena u sinoćnjoj masovnoj tučnjavi na biogradskoj rivi koju je hitcima iz pištolja u zrak zaustavio jedan policajac.

Naime, sinoć oko 22.15 sati policija je zaprimila dojavu da je na Obali Petra Krešimira IV. u Biogradu izbila tučnjava između više osoba.

U tučnjavi su sudjelovali mladići s područja Pakoštana i Biograda, a fizički su se obračunavali na više mjesta. Policijski su službenici spriječili daljnje narušavanje javnog reda i mira te su noćas u policijske prostorije priveli šest osoba, a jutros još dvije.

Jedan je sudionik tučnjave s prijelomom potkoljenice zadržan u zadarskoj Općoj bolnici na liječenju. Doznajemo da mladića koji je slomio nogu nitko nije pretukao već da je on nekoga pokušao udariti.

Kako se u vrijeme narušavanja javnog reda i mira na gradskoj rivi nalazilo više šetača i gostiju, policijski je službenik radi upozorenja i sprečavanja eskalacije sukoba iz službenog pištolja ispalio dva hitca u zrak, nakon čega su se mladići prestali tući.

Inače, sukob Biograđana i Pakoštanaca izbio je zbog ranijeg sukoba, odnosno svađe koja se dogodila dan ranije u jednom pakoštanskom kafiću, a započela su je dva Biograđanina.  

 U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

Ključne riječi

Komentara 2

TU
Tupislav
15:33 24.05.2010.

Sukob Biograđana i Pakoštanaca nije nista neobicno, te oznacava pocetak turisticke sezone, da nam dodju u sto vecem broju!

Avatar m_m
m_m
16:00 24.05.2010.

Ma to je u cilju promocije Rvackog turizma! U stvari, članak bi bolje paso u rubruku \"Rvatcka kultura i šport\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije