Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan ispraćaj

'Bio si najbolji otac, znam da nas čekaš u zagrljaju sa svojim sinom'

puljići (1)
Foto: Grgur Žućko/Pixsell
1/7
07.12.2012.
u 12:25

Zauvijek ću pamtiti njihove poglede, način na koji su se pogledavali i razmjenjivali riječi, tako izgleda ljubav, kazala je Patrikova učiteljica

– 5. rujna 2011. bio je poseban dan za mnoge mališane koji će po prvi puta sjesti u školske klupe. U cijelom moru djece, njihovih roditelja, školskih torba i fotoaparata kojima su svi željeli obilježiti te trenutke koji će do kraja života ostati urezani u njihovim sjećanjima odmah sam uočila jednu obitelj. Držali su se odostraga, bili su nasmijani, skromni, jednostavni, a opet bilo je nešto u načinu na koji su se svi zajedno držali za ruke. Tada sam prvi put vidjela Patrika i njegova oca Darija, zauvijek ću pamtiti njihove poglede, način na koji su se pogledavali i razmjenjivali riječi, tako izgleda ljubav. Brzo si od povučenog dječačića postao jedan od najomiljenijih u društvu. Svi su s tobom željeli razmjenjivati sličice i igračke. Volimo te. Tvoj drugi B. – rekla je Patrikova učiteljica na posljednjem ispraćaju Patrika Puljića i njegova oca Darija koji se danas održao na Krematoriju, gdje se okupilo oko 200 ljudi.

>>'Moj je Patrik htio biti glazbenik ili profesor. A sada više nije s nama'

– Iza Patrika će ostati tolike nepročitane knjige i neispunjene bilježnice, a iza tebe, najdraži prijatelju, toliki neispunjeni planovi koje si imao sa svojom obitelji koju su toliko volio. Bio si najbolji otac kojeg sam poznavao, znam da nas sve čekaš u zagrljaju sa svojim sinom – kroz suze je govorio najbolji Darijev prijatelj.

Podsjetimo, Igor Loborec u utorak je svojom Toyotom Celica na nogostupu pokosio Patrika i Darija Puljića, učenika drugog razreda i njegova oca, koji ga je pratio do obližnje OŠ Dragutina Kušlana.

>>Vozač Igor Loborec: Da mogu, svoj bih život dao za ova dva izgubljena

 

Komentara 23

MT
mt76
12:40 07.12.2012.

Boze molim te primi ih k sebi i nihovoj obitelji snage. I daj vozacima pamet u glavu

TA
tania
12:59 07.12.2012.

opet sam po ne znam koji puta zaplakala nad ovom pričom. :(

OB
-obrisani-
12:54 07.12.2012.

Iskrena sucutu obielji i prijateljima poginulih ! Nadam se da ce ovaj slucaju otvoriti oci aktualnoj i slucajnoj vlasti i da uveda strozije zakone za saobracajne prekrsitelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije