Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIČANIN NA PRETRAGAMA
Povratak na članak

'Bio sam u Italiji prije sedam dana, a tek su mi danas odredili samoizolaciju'

Kompaniju, međutim, nitko službeno nije obavijestio ni uputio, a o bolesti i simptomima te boravku u Italiji obavijestila ih je mladićeva obitelj. On, inače, živi s djevojkom za koju je ministar rekao da je u samoizolaciji i testirana, ali mnogo je pitanja ostalo bez odgovora.

Komentari 6

GI
Gips
07:59 26.02.2020.

Kod nas postoji lista čekanja za testiranje na koronu, naručuju sada za siječanj 2021

VL
CG
crna.guja10
21:40 25.02.2020.

Iz koje "zaštićene lože" izvještava ova piščinja....

VL
LA
larala
08:47 26.02.2020.

Na isti način je Italija na početku pristupila problemu i sada ima ovo što ima, Hrvatska se ponaša jednako neodgovorno i, totalno nebitno koliko je korona virus uistinu opasan ili ne, neodgovornost i upetljavanje politike u cijelu priču itekako je razlog za brigu. U ovom i idućem tjednu, za očekivati je rast oboljelih i ako u tom trenutku Hr. i dalje nastavi zataškavati broj oboljelih i ne poduzme drastične mjere da bi zaustavila širenje možemo slobodno reći da nam zavod za javno zdravstvo i politika ne rade za dobrobit čovjeka iako se već sad možemo zapitati kome i zašto je u interesu da se virus proširi Hrvatskom.

VL
DH
dalibor.hren
08:23 26.02.2020.

Kaj, sad ga budu živog kremirali??? Čemu glupe panike!?

VL
DU
Deleted user
22:29 25.02.2020.

pa plenkovic je rekao da smo spremni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.