Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić

Bio sam glup što nisam dao autoceste u koncesiju, a Hrvati će na tome uzeti dvije milijarde

Aleksandar Vučić
Foto: Maurizio Gambarini/DPA/Pixsell
04.01.2015.
u 10:39

On je rekao da je pogriješio što je Hrvatskoj, kako je rekao, dao prednost po tom pitanju.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić smatra da mu je najveća strateška pogreška koju sebi ne može oprostiti to što Srbija nije dala koncesiju za svoje autoceste kao Hrvatska, piše Blic

"Ja bih sebe sad razapeo zbog toga što sam pogriješio, što nisam izračunao i što sam bio glup što to nisam učinio. Hrvati su ušli u to da daju koncesiju za svoje autoceste, uzet će na tome dvije milijarde, ceste će se bolje održavati nego danas", komentirao je Vučić.

On je rekao da je pogriješio što je Hrvatskoj, kako je rekao, dao prednost po tom pitanju.

"Ondje je ušao Goldman Sachs, i to je strateška pogreška koju si ne mogu oprostiti. Ja zbog toga noćima nisam spavao", zaključio je Vučić. Upitan je li to njegova ili pogreška njegovih ministara, Vučić je rekao da je pogreška strateška i da je zbog toga on odgovoran.

>> Europski parlament u rezoluciji 'pere' Nikolića jer minira Vučićev put?

Komentara 131

Avatar mirica19
mirica19
10:59 04.01.2015.

Vučić podržava stavove hrvatske vlade..i to baš vezamo uz koncesiju autocesta i baš u ovom trenutku?!

TO
tolitol
11:06 04.01.2015.

Izgleda da Milanovićev, Pusićkin i Josipovićev počasni gost na proslavi ulaska Hrvatske u EU u Zagrebu (uz četničkog vojvodu Nikolića) malo po malo "vraća dug". Pa nam se javio, ni manje ni više, kao predsjednik vlade zemlje koja službeno ima "nevjerojatnih" 600 kilometara onoga što zove autoceste, a prema nekakvim europskim standardima vjerojatno ni pola od te brojke. Nijedan koridor nisu završili, a u farbanju vlastite javnosti izmišljali su i nove europske koridore tipa imaginarni "koridor 11". I sad se on hvata za glavu što Srbija ne daje u koncesiju autoceste kao Hrvatska? Naftnu industriju su praktično poklonili Rusima, a i autoceste bi prodali da ima zainteresiranih. Samo je razlika u tome što se u srpske autoceste trebaju uložiti milijarde da bi se dovele na europski standard pa baš i nitko nije lud.

DU
Deleted user
11:01 04.01.2015.

Ništa čudno slažu se Vučić i "hrvatska" vlada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije