Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pakistan

Bin Ladenove supruge potukle se i počupale u sudnici u Pakistanu

\'Pedestrians walk past a house where family members of slain Al-Qaeda leader Osama bin Laden are believed be be held, in Islamabad on March 17, 2012. A Pakistan court March 17 remanded family members
AFP/ PIXSELL
20.03.2012.
u 20:40

Najstarija supruga nije mogla podnijeti da Bin Laden sve vrijeme provodi s najmlađom suprugom pa ga je prijavila CIA-i

Više od pola sata trebalo je pravosudnim policajkama da razdvoje i umire udovice Osama Bin Ladena. Na saslušanju u Abbottabadu na kojem je pakistanski sud trebao donijeti odluku o produljenju ili ukidanju pritvora Bin Ladenovim udovicama koji im je određen do 26. ožujka ove godine, izbila je žestoka tučnjava između njegove najmlađe supruge, 27-godišnje Amal Abdulfattah, te najstarije, 61-godišnje Khariah Saber.

Do tučnjave je došlo nakon prepirke i obostranog vrijeđanja jer je najmlađa supruga optužila najstariju da je ona zbog svoje velike ljubomore Bin Ladena izdala Amerikancima. Prema dokumentima pakistanske obavještajne službe, Saber je stupila u kontakt s CIA-om i otkrila sklonište. Bin Ladenova najstarija žena doslovno je poludjela i nije mogla podnijeti da je Osama zapostavlja provodeći vrijeme isključivo sa svojom najmlađom suprugom.

Nesvakidašnji prizor u sudnici ne samo da je iznenadio nego i šokirao sve prisutne jer čupanje kose, pljuske i hrvanje na podu nije nešto što se može vidjeti u sudnici islamske zemlje kao što je Pakistan. Sudac nije imao izbora nego novčano kazniti obje žene te odgoditi saslušanje jer, osim šaka, po sudnici su letjele pogrdne riječi iako obje žene znaju kako je njihovo izgovaranje u islamu grijeh.

Komentara 10

Avatar Meggi
Meggi
23:33 20.03.2012.

Kako je to krasno za pročitati: supruge .. od jednog čovjeka..

CA
cazmatrans
22:19 20.03.2012.

supruge od 27 i 67 godina. muslimanski cirkus nema granica

RI
Riznica
21:29 20.03.2012.

Ko drugi da izvjestava o ovim glupostima do Hassan Haidar Diab/VLM.. Klap. klap bravo !!!... Ti zaista osim muslimana nemozes naci drugi inspairaciju za izvjestavanje !..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije